Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Lahjat, jotka saavat opettajan hymyilemÀÀn löytyy tÀÀltÀ!

Tweek Licorice Love

Art.no 19799

Onko sinulla tapana odottaa koko viikon ajan sitĂ€, ettĂ€ saat kĂ€pertyĂ€ sohvalle nauttimaan hieman lakritsia? Tweekin ansiosta voit hemmotella itseĂ€si herkuilla joka pĂ€ivĂ€. Licorice Love on terveellisempi mutta uskomattoman herkullinen makeispussi tĂ€ynnĂ€ lakritsinmakuisia hyytelökarkkeja – sekĂ€ makeita ettĂ€ suolaisia.

Made in Sweden

Tuotteen kuvaus

Tuleeko lakritsin olla suolaista vai makeaa? Toisinaan vastaus on selkeÀ, ja haluat tÀydellisen sekoituksen molempia, jolloin Tweek Licorice Love sopii juuri sinulle! Licorice Love on herkullinen lakritsisekoitus, joka sisÀltÀÀ sekÀ suolaista ettÀ makeaa lakritsia, joten voit todella vastata kaikkiin lakritsiin liittyviin mielitekoihisi!

Tweek on tuotemerkki, joka erottuu selkeÀsti makeismarkkinoilla terveellisempien karkkiensa laajalla valikoimalla. Ajatuksena on se, ettÀ voit hemmotella itseÀsi herkuilla niin usein kuin haluat tarvitsematta huolehtia hammaspeikosta ja epÀterveellisistÀ ainesosista. TÀmÀn vuoksi Tweek tarjoaa monia erilaisia karkkipusseja, joissa on 95 % vÀhemmÀn sokeria ja 45 % vÀhemmÀn kaloreita kuin perinteisissÀ karkeissa. NÀmÀ herkut on valmistettu kÀyttÀmÀllÀ vain luonnollisia vÀrejÀ ja aromeja, eivÀtkÀ ne sisÀllÀ palmuöljyÀ tai sÀilöntÀaineita.

Tietoja tuotteesta Tweek Licorice Love

  • Tweekin Licorice Love on herkullinen karkkipussi, joka sisĂ€ltÀÀ sekĂ€ suolaisia ettĂ€ makeita karkkeja aidosta lakritsista – ilman tarpeettomia lisĂ€aineita
  • Ruotsalainen Tweek valmistaa herkullisia karkkeja, joissa on vĂ€hemmĂ€n sokeria kuin perinteisissĂ€ karkeissa. MissÀÀn Tweekin makeisissa ei ole palmuöljyĂ€ eikĂ€ sĂ€ilöntĂ€aineita.
  • Nettopaino: 80 grammaa
  • Saattaa sisĂ€ltÀÀ jÀÀmiĂ€ maidosta, katso kattava ainesosaluettelo tÀÀltĂ€
  • Pakkauksen koko: 11,5 x 11 x 2 cm
  • Tuote sĂ€ilyy vĂ€hintÀÀn 4 viikkoa, ellei muuta ilmoiteta
  • Huomioi! Avokauppa ei koske elintarvikkeita, joten tĂ€tĂ€ tuotetta ei voi palauttaa

Arvostelut

NÀytetÀÀn 0 /0

Tuotearvioita ei löydy vielÀ

LöydÀ samankaltaisia tuotteita

PyyhkÀise sivulle nÀhdÀksesi muut tuotteet, jotka mielestÀmme voisivat sopia sinulle.

Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 pÀivÀn toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 pÀivÀn palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

Stand with Ukraine Hashtag