Näytä suurempi kuva

Dexterin lasinaluset

Suojaa pöytäsi Dexterin verisillä lasinalusilla! Kuusi veriroiskeista alustaa puurasiaan pakattuna.

Tämä tuote on poistunut valikoimasta ja sitä ei voi enää tilata

Tiedättehän sen pienen puurasian, jota Dexter piilottelee kotinsa ilmastointilaitteessa? Rasia sisältää lasilevyjä, joissa on kaikkien hänen uhriensa verta. Harvemmin kukaan on tullut ajatelleeksi, miten hyvin ne sopisivat lasinalusiksi!

Jos pedanttiset sarjamurhaajat jotain VIHAAVAT, niin ihmisiä, jotka jättävät lasinjälkiä heidän pöydilleen. Sinunkin olkasi taakse saattaa ilmestyä milloin hyvänsä sarjamurhaaja piilotellen skalpellia selkänsä takana. Ja sitä et varmasti halua.

Suojaa siis kaikkia pöytiäsi Dexterin verisillä lasinalusilla, jotta vältyt turhilta riidoilta ja murhilta. Aluset on valmistettu kirkkaasta lasista, ja niissä on veritahroja sekä kumitassut, jottet sotkisi joka paikkaa – siis drinkeilläsi, ei verelläsi. Vai?

Dexterin lasinaluset:

  • Kuusi lasinalusta puurasiassa
  • Valmistettu kirkkaasta lasista, alla kumitassut
  • Alusen koko: 10 x 10 cm
  • Rasian koko: 14 x 12 x 11 cm

Löydä vastaavia vempaimia

Asiakkaiden kuvat #mycoolstuff

Meistä on mahtavaa nähdä tuotteitamme asiakkaiden käytössä! Julkaise kuvasi instagramissa #mycoolstuff tai lataa kuva suoraan tuotesivulle niin voit voittaa 100€ arvoisen lahjakortin. Arvomme joka kuukausi 100€ arvoisen lahjakortin osallistujien kesken. Lue lisää


1 arvostelua

Päheetä!

kirjoittanut 18.03.2013 Amppu

Tuotteesta oli hyvin kerrottu tuotteen info-kohdassa. Kun sain tuotteen, tajusin kuinka hieno se olikaan! Moni ystäväni kehui ostosta (en tiennytkään että omaan näin paljon samanlaisia Dexter-faneja) [...]

3 / 3 henkilön mielestä tämä arvostelu oli hyödyllinen

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen? Kyllä / Ei

Muut ovat myös katsoneet näitä tuotteita

Takaisin ylös