Näytä suurempi kuva

Himalajansuolalamppu

Tämän ainutlaatuisen suolavalaisimen lämmin oranssinpunertava valo takaa täydellisen tunnelmavalaistuksen! Suolalamppu on valmistettu Himalajalta louhitusta luonnollisesta vuorisuolasta. Siksi jokainen valaisin on yksilöllinen, ja paino voi vaihdella 5 ja 7 kilon välillä.

29,90 €
Himalajansuolalamppu - Himalajansuolalamppu
Himalajansuolalamppu
29,90 €
Tilapäisesti loppu
Valitettavasti tuote on loppuunmyyty. Saamme tuotetta jälleen varastoomme 15. marras 2017. Ilmoita sähköpostiosoitteesi yllä olevaan kenttään niin saat ilmoituksen sähköpostiisi kun tuote on taas tilattavissa!
Hupsista! Ikävä kyllä meillä on painovirhe suolalampun paketissa! Paketissa ilmoitetaan, että lamppu vaatii min. 40W hehkulampun ja että hehkulamppu ei kuulu pakkaukseen. Tämä ei pidä paikkaansa; hehkulamppu saa olla max. 40W ja paketin mukana saapuu 15W hehkulamppu!

Asiakkaiden kuvat #mycoolstuff

Meistä on mahtavaa nähdä tuotteitamme asiakkaiden käytössä! Julkaise kuvasi instagramissa #mycoolstuff tai lataa kuva suoraan tuotesivulle niin voit voittaa 100€ arvoisen lahjakortin. Arvomme joka kuukausi 100€ arvoisen lahjakortin osallistujien kesken. Lue lisää


Tuotearvioita ei löydy vielä

Muut ovat myös katsoneet näitä tuotteita

Takaisin ylös