Näytä suurempi kuva

Jelly-sydänmuotti

Oikeat sydämet ovat melko sitkeitä ja täynnä verta ja kaikenlaista muuta ällöä, joten tarjoamme sinulle tämän hauskan sydänmuotin, jolla voit valaa herkulliselta maistuvan gelatiinisydämen!

Tämä tuote on poistunut valikoimasta ja sitä ei voi enää tilata

"Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta."

Sydän on oikeastaan vain reikäinen lihas, joka toimii pumppuna. Tai vain ja vain, sydänhän on suurin syy siihen, että sinä elät ja voit kuljeskella ympäriinsä. Sitä ilman veri vain seisoisi suonissasi paikallaan. Ja se ei olisi hyvä!

Eikä siinä vielä kaikki. Meille ihmisille sydän on kaikkien arvokkaina pitämiemme tunteiden keskus, niin rakkauden kuin surun. Ei siis mikään ihme, että arvostamme sydäntämme niin paljon. Todennäköisesti se on myös syy siihen, että syömme sydämiä suhteellisen harvoin. Mutta nyt tähän tulee muutos!

Oikeat sydämet ovat melko sitkeitä ja täynnä verta ja kaikenlaista muuta ällöä. Niinpä olemme hankkineet valikoimiimme tämän hauskan sydänmuotin, jolla voit valaa herkulliselta maistuvan gelatiinisydämen. Tarjoa se rakkaallesi tai jollekin kannibalismia harrastavalle kaverillesi tai miksikä ei vaikkapa omalle lääkärillesi. Saisiko olla vielä yksi Jelly-sydän? Kyllä, sydämelliset kiitokset!

Jelly-sydänmuotti:

  • Mitat: 15.2 cm x 15.9 x 5.4 cm
  • Jelly-muotti on valmistettu kovamuovista

Asiakkaiden kuvat #mycoolstuff

Meistä on mahtavaa nähdä tuotteitamme asiakkaiden käytössä! Julkaise kuvasi instagramissa #mycoolstuff tai lataa kuva suoraan tuotesivulle niin voit voittaa 100€ arvoisen lahjakortin. Arvomme joka kuukausi 100€ arvoisen lahjakortin osallistujien kesken. Lue lisää


Tuotearvioita ei löydy vielä

Muut ovat myös katsoneet näitä tuotteita

Takaisin ylös