40%
Näytä suurempi kuva

Period Panties

Kuukautisissa ei ole mitään hävettää, vaan niitä pitäisi juhlia! Superhyvännäköiset alushousut, joissa on hauska aihe – täydelliset käytettäväksi ”siihen” aikaan kuukaudesta.

Tämä tuote on poistunut valikoimasta ja sitä ei voi enää tilata

ALE!
Norm. hinta: 15,90€
Nyt: 9,54€

Kuukautispikkuhousut, kuulostaako tutulta? Sinullakin on varmaan sellaiset? Ja jos olet nyt aivan kysymysmerkkinä ja ihmettelet, mitä ihmettä kuukautispikkuhousut ovat, niin selitys lienee paikallaan: monilla naisilla on tietyt pikkuhousut, joita he käyttävät eri syistä kuukautisten aikaan. Voi olla, että pelätään tavallisten alushousujen menevän pilalle, että halutaan olon tuntuvan tosi mukavalta tai että hienoja pikkuhousuja ei kannata käyttää kuukautisten aikana, koska olo tuntuu kuitenkin hieman apealta.

Period Panties -housut ovat superhyvännäköiset alushousut, joissa on hauska aihe – täydelliset juuri siihen aikaan kuukaudesta! Miksi pitäisi hävetä jotain niin luonnollista, kun sitä voi sen sijaan juhliakin?

Kehittäjä Anthony Hall sai idean tyttöystävältään. Tyttöystävä kuuluu niihin naisiin, jotka eivät halua seksiä kuukautisten aikana – ja jotka eivät halua selitellä sitä joka kerta. Jos olet yksi heistä, Period Panties -housut voivat toimia suorana ja epädramaattisena signaalina. Mutta ennen kaikkea olet tosi muodikas vyön alta.

Tietoa Period Panties -alushousuista

  • Superhyvännäköiset alushousut käytettäväksi kuukautisten aikaan! Tai silloin kun haluat!
  • Kaksinkertainen kangas haaroissa
  • Materiaali: 95 % kampapuuvillaa, 5 % elastaania
  • Olemme saaneet palautetta, että koot ovat pieniä, joten suosittelemme ostamaan yhden koon isomman

Asiakkaiden kuvat #mycoolstuff

Meistä on mahtavaa nähdä tuotteitamme asiakkaiden käytössä! Julkaise kuvasi instagramissa #mycoolstuff tai lataa kuva suoraan tuotesivulle niin voit voittaa 100€ arvoisen lahjakortin. Arvomme joka kuukausi 100€ arvoisen lahjakortin osallistujien kesken. Lue lisää


Tuotearvioita ei löydy vielä

Muut ovat myös katsoneet näitä tuotteita

Takaisin ylös