Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

CoolStuff.fi (Y-tunnus: 2444773-9)

Eteläesplanadi 24

00130 Helsinki

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Katri Jokilehto

Puhelin (09) 412 7233

Sähköposti: info@coolstuff.fi

Rekisterin nimi

CoolStuff.fi asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on ostanut CoolStuff.fi:n tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on CoolStuff.fi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää CoolStuff.fi toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää CoolStuff.fi:n rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot
  • Tietojen luovutus

    Tietoja ei luovuteta CoolStuff.fi:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

    Rekisterin suojaus

    Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää CoolStuff.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee CoolStuff.fi salasanasuojatulla palvelimella.