Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

CoolStuff.fi (Y-tunnus: 2444773-9) Eteläesplanadi 24 00130 Helsinki

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Sakari Lomakka Puhelin (09) 412 7233 Sähköposti sakari.lomakka@coolstuff.fi

Rekisterin nimi

CoolStuff.fi asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on ostanut CoolStuff.fi:n tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on CoolStuff.fi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää CoolStuff.fi toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää CoolStuff.fi:n rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi Sähköpostiosoite Postiosoite Puhelinnumero Tiedot käsitellyistä tilauksista Tilausten Postin seurantatiedot

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta CoolStuff.fi:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää CoolStuff.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee CoolStuff.fi salasanasuojatulla palvelimella.