Julpackning

Nu är det julstök på CoolStuff HQ. Inte så att vi slarvar bort ditt paket, men så många ordrar som vi packar just nu har vi aldrig packat förr! Här kommer några bilder från vårt lager!


En container kommer lastad med...Ice Shooters! Det är inte ofta vi får våra leverans i container, oftast kommer de på pall. Detta gör att vi alla blir lite uppspelta och fotar och tittar beundrande när lastbilen lossar containern. Visste du förresten att containrar alltid lastas direkt på golvet kartong för kartong utan pall? Det är alltså människor som för hand måste fylla och tömma alla containrar! Det är tur att vi inte får containrar så ofta...


Ibland hinner man platta till och slänga kartonger direkt när varorna packas upp, ibland inte. Ibland hinner man inte ens göra det på en hel helg. Då ser det ut så här! Observera att takhöjden är ca 4 meter. Det blir som ett bollhav ungefär, fast för vuxna och med kartonger istället för bollar.


Här står ett gäng burar och väntar på att Schenker ska hämta upp dem för vidare transport till er, våra kära kunder! Har du lagt en beställning under helgen den 6-7 december så är det mycket möjligt att ditt paket finns med på bild!


Det gäller att packa på om man ska hinna med! Vi garanterar att skicka alla ordrar som kommer in före kl 14.00 samma dag, och då gäller det att ha koll på hur vi ligger till tidsmässigt under dagen. Krisar det så får alla packa, oavsett ordinarie arbetsuppgifter. Detta gör att vi alltid hinner med vår deadline!


Tydligt spår efter övernattande personal! Vågar vi tillägga att personen som sov över gjorde det på sin födelsedag? Vissa kanske tycker att det verkar som att personen ifråga inte har något liv. Vi kallar detta livet! Notera att produkten Selk'Bag kom till användning!