CoolStuff årets e-handlare


Ja, det är faktiskt sant! CoolStuff är utsedd till årets bästa e-handlare av tidningen Internetworld! Varje år rankar Internetworld Sveriges 100 bästa sajter och gör dessutom nerslag i listan och utser bästa nyhetssajt, bästa söktjänst osv. Förra året var vi inte med alls och blev lite sura. I år kom vi på sjunde plats totalt sett och fick som sagt utmärkelsen årets bästa e-handlare. Nu är vi glada! Faktiskt så glada att vi köpte oss en tårta och skumpa och firade, samt sprang ut på lagret och fotograferade oss.

För fyra år sedan hade vi vårt lager i backar under sängen. Idag har vi 1500 kvm lager, finns på flera marknader och är alltså Sveriges bästa e-handlare. Något som däremot inte har förändrats ett dugg är vår vilja att ha en nära kontakt med våra kunder, att leverera de fräckaste produkterna, att erbjuda en köpupplevelse utöver det vanliga och att se till så att alla kunder blir nöjda.

Vi tycker det jätteskoj med priset och framförallt är vi enormt tacksamma mot er, alla våra kunder! Genom att ni har tipsat oss om nya prylar, gett förslag på förbättringar, gett kritik när vi har klantat oss, tipsat era kompisar om oss och handlat av oss har vi gemensamt kunnat nå detta pris. TACK!