Linkitä meihin, niin me linkitämme takaisin

Teemme yhteistyötä Twinglyn kanssa, joten jos lisäät blogiisi linkin johonkin tuoteryhmäämme tai tuotteeseemme, saat linkin myös takaisinpäin!

Etuja kävijöillemme
Kaikkien tuotesivujen alareunassa on nyt luettelo, joka sisältää tuotetta käsittelevät blogimerkinnät. Jos haluat lukea lisää tuotteesta ja nähdä muiden mielipiteitä, voit avata blogimerkinnän helposti napsauttamalla. Blogilinkit julkaistaan automaattisesti riippumatta siitä, kirjoitetaanko blogissa myönteisiä vai kielteisiä asioita tuotteesta!

Etuja bloggareille
Kun linkität tuoteryhmäämme tai tuotteeseemme, saat takaisin linkin samalle sivulle. Näin saat blogiisi enemmän kävijöitä, jotka ovat kiinnostuneita blogikirjoituksistasi! Linkki blogiisi lähetetään ilman ehtoja, joten sekä myönteiset että kielteiset blogikirjoitukset ovat yhtä tervetulleita! (Voimme poistaa linkin ainoastaan, jos se sisältää ainoastaan täysin asiatonta sisältöä.)

Bloggaaja − toimi näin
Se on helppoa! Linkitä tuotteeseen tai osastoon (tuoteryhmään tai merkintään) verkkokaupassamme ja saat linkin blogiisi Twinglyn kautta! Linkki lisätään automaattisesti sivustollemme.