Näytä suurempi kuva

Verilöyly Suihkuvoide

Jos fanitat Buffya ja Megadethiä, tiedät, ettei suihkussa oikein ilkeä käyttää lavantelilta tuoksuvaa suihkugeeliä. Kovan vampyyripäivän jälkeen ainoa oikea tapa rentoutua on ottaa kunnon verisuihku.

Tämä tuote on poistunut valikoimasta ja sitä ei voi enää tilata

Verilöyly – ennen rankkaa, nyt freeeeeesiä.

Täysin riippumatta siitä, pidätkö Twilightista ja Buffysta vai Slayerista ja Megadethista, tiedät sisimmässäsi, ettei suihkussa oikein ilkeä käydä, jos suihkugeeli tuoksuu laventelilta tai aloe veralta. Ei, kovan vampyyrindiggauspäivän tai pään seinäänhakkauspäivän jälkeen ainoa oikea tapa rentoutua on ottaa kunnon verisuihku.

Sinun ei suinkaan tarvitse lahdata yhtään eläintä eikä laskea niiden verta, sillä se on a) moraalisesti arveluttavaa b) hankalaa ja c) sotkuista. Sen sijaan voit hankkia pussillisen Blood Bath –suihkuvoidetta ja ripustaa sen kylpyhuoneeseesi kuten teho-osastoilla tehdään. Kohta olet puhdas kuin pulmunen! Verilöyly-suihkuvoidetta on sekä helpompi, kätevämpi että hygieenisempi käyttää kuin tavallista verta. Ja sillä on vielä kaksi merkittävää etua puolellaan:

1. Se tuoksuu kirsikalta. Useimmista kirsikan tuoksu on miellyttävämpi kuin veren haju.
2. Se puhdistaa. Et siis ole suihkun jälkeen kauttaaltasi veressä.

Verilöyly-suihkuvoide:

  • Sisältää 400 ml
  • Koko: 16 x 10 x 4 cm

Katso myös Verilöyly-suihkuverho

Löydä vastaavia vempaimia

Asiakkaiden kuvat #mycoolstuff

Meistä on mahtavaa nähdä tuotteitamme asiakkaiden käytössä! Julkaise kuvasi instagramissa #mycoolstuff tai lataa kuva suoraan tuotesivulle niin voit voittaa 100€ arvoisen lahjakortin. Arvomme joka kuukausi 100€ arvoisen lahjakortin osallistujien kesken. Lue lisää


Tuotearvioita ei löydy vielä

Muut ovat myös katsoneet näitä tuotteita

Takaisin ylös