Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Juhla-ALE! Jopa 80% alennusta monista siisteistä tavaroista!
Lahja parhaalle ystävälle

Lahja Parhaalle Ystävälle

Mitä parhaalle ystävälle voi ostaa lahjaksi?

Vaikket ostaisikaan lahjaa kaikkein parhaimmalle ystävälle, vaan ihan tavalliselle ystävälle, niin inspiraatiota tarvitaan aina! Ehkä ette ole vielä oppineet tuntemaan toisianne niin hyvin, mutta haluat näyttää, että arvostat ystävääsi. Millainen onkaan lahja, joka symboloi ystävyyttä, ja miten sellaisen löytää? CoolStuff auttaa lahjan etsimisessä. Alla on ehdotuksia ystäville annettavista lahjoista. Uskallamme lähes luvata, että löydät täältä lahjan parhaalle ystävällesi..

Lahja parhaalle ystävälle

Millainen ystäväsi on luonteeltaan?

Monet valitsevat mieluummin lahjan vastaanottajan luonteen perusteella. Meillä on paljon erilaisia kategorioita, joista voit aloittaa. Toivomme, että löydät persoonallisen lahjan parhaalle ystävällesi, josta tulee hauska ja toisenlainen kaveriyllätys.

Maailman tunnetuimman persoonallisuustestin, Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) -testin, mukaan erilaisia persoonallisuustyyppejä on 16. CoolStuffille kaikki ovat tervetulleita, vaikka persoonallisuuksia olisi 160 – kaikille on tilaa meidän kattomme alla!

Onko ystäväsi luonteeltaan hupsu vai outo?

Täydellistä – silloin lahjan etsimiselle on jokin konkreettinen lähtökohta! Ennen kuin heittäydyt lahjaviidakkoon, mieti myös, mistä ystäväsi pitää ja mistä ei pidä, onko jotakin erityistä, mitä kaverisi tykkää tehdä vapaa-ajallaan vai erottuuko ystäväsi jollain muulla tavalla.

KitchPro - Lahja ystävälle, joka on n00bi keittiössä

Saatat edelleen saada kylmiä väreitä siitä epäonnistuneesta lasagnesta, jota rohkeasti järsit viimeksi vieraillessasi ystäväsi luona. Kaverisi ei ehkä ole luonnonlahjakkuus keittiössä, mutta toisaalta tämä on täydellinen tilaisuus antaa lahjaksi fiksuja keittiövermeitä! KitchPro-valikoimastamme löydät hauskoja ja erilaisia keittiövälineitä, jotka helpottavat niin mestarikokkien kuin keittiön00bien ruuanlaittoa!

Kaksi naista kokkaamassa keittiössä

ZENKURU - Lahja ystävälle, jonka todellakin tarvitsee ottaa rennosti

Jokainen tuntee jonkun, jolta kasetti meinaa mennä ruttuun jatkuvasti. Töissä on kaaosta, monta palloa ilmassa ja kova tempo arjessa. Saat mahahaavan pelkästä ajatuksesta, että sinun pitäisi pitää samanlaista tahtia 15 minuuttia pidempään - eikö ystäväsikin olisi siis aika rentoutua? Etsi lahjavinkkejä Zenkurun "smart wellness" -tuotteista, joiden aihealueina ovat rentoutuminen, hieronta ja hyvinvointi!

Spralla - Upeita lahjoja lapsenmieliselle ystävälle

Sanotaan, että ikä on vain numeroita, ja niinhän se on! Leikkisä kaverisi pomppii ympäri kuin lapsi jouluaattona, olipa kyse sitten elokuvateatterista, hengailusta rannalla tai kotibileistä, ja tietenkin meillä on lahjoja, jotka tekevät hupsun ystäväsi todella onnelliseksi! Spralla on yksinkertaisesti hauska lahja jokaiselle leikkisälle luonteelle - iästä riippumatta! Mitä jos löydät parhaan lahjan lapsenmieliselle kaverillesi täältä?!

Hauskoja ja omituisia juttuja ystävällesi

Näytä kaikki
Päänhieroja
Rea
Päänhieroja
3,99 € 7,99 €
50%
Suklaa omalla valokuvalla
Alkaen
30,95 €
Voidaan Personoida
Kitchen Safe Original - Laatikko aikalukolla
Banana Slippers
Banana Slippers
19,95 €

Utenu - Lahjoja ystäville, jotka ovat mielellään enemmän ulkona kuin sisällä

Vaellusta, telttailua vai pieni kalastusreissu? Ystäväsi viihtyy selvästi paremmin ulkona metsässä ja maastossa kuin kaupungin betoniviidakossa, ja vaikket itse olisikaan ulkoilmatyyppiä, on myönnettävä, että on melko viihtyisää olla mukana kuuntelemassa puiden suhinaa, lintujen laulua ja kosken pauhua. Utenu-tuotteemme tekevät ulkoilmaelämästä sekä fiksumpaa että hauskempaa – ehkä löydät parhaan lahjan täältä?

Vooni - Lahja tekniikkafriikille

Kun matkapuhelimesi tilttaa, ystäväsi pelastaa hätätilanteessa. Mukana on aina laturi, jossa on oikeanlainen pää. Kiität tähtiäsi, että olet ystävä juuri tämän neron kanssa, joka tietää kaiken tekniikasta. Kun on aika juhlia tekniikkafriikkiä, Vooni on merkki, jonka puoleen käännyt - täältä löydät fiksuja juttuja, jotka helpottavat heidän arkeaan, jotka pitävät arjen kätevästä tekniikasta!

Mies, jolla on tuuletin kaulaan

Snugrug - Lahja ystävälle, joka palelee aina

On eri asia palella keskellä kylmintä talvea, mutta kaverisi palelee aina vuodenajasta ja lämpötilasta huolimatta! Olet myös väsynyt lainaamaan takkiasi grillatessa, fleeceä pelipäivänä ja vilttiäsi leffaillan aikana, joten on aika lahjoittaa SnugRug hytisevälle ystävällesi! Se on todella mukava viltti, jossa on lämmittävät hihat!

Halpa lahja ystävälle

Onko lahjabudjettisi pieni? Ota rauhassa, ratkaisemme ongelman! Meillä on lahjoja eri hintaluokista, mikä sopii hyvin sinulle, joka etsit halpaa lahjaa tyttö- tai poikaystävälle.
Kuinka paljon rahaa haluat käyttää?

Lahja parhaalle ystävälle

Lahjat iän perusteella

Jos etsit ystävällesi syntymäpäivälahjaa, meillä on muutama sivu, jotka voivat auttaa etsimisessä. Tietenkin juhlit parasta ystävääsi hieman erityisemmin, kun hän täyttää vuosia. CoolStuff toivottaa onnea parhaalle ystävälle!


Kuinka paljon ystäväsi täyttää? Meiltä löytyy lahjoja kaiken ikäisille! Katso vempaimet, jotka sopivat hyvin parhaan ystäväsi kanssa.

Lahjat sukupuolen perusteella

Lahjan löytäminen ei ole helppoa! Joskus voi auttaa, kun ei ajattele erilaisia kiinnostuksen kohteita, vaan etsii sen sijaan laajemmin. Jos etsit esimerkiksi lahjaa tyttöystävällesi, mutta et osaa päättää.
Onko se lahja tytölle vai lahja pojalle mitä etsit?

Mitä on ystävyys?

Kun kerran päästiin aiheeseen, mitä ystävyys oikeastaan on? Miten se voidaan määrittää? Voi kai sanoa, että ystävä on kiltti sinua kohtaan, jotta hän voi ylipäätään edes olla ystäväsi? Hyvän ystävän tulisi olla myös rehellinen, joten jos annat ystävällesi lahjan, josta hän ei pidä, hänen pitäisi myös pystyä sanomaan niin. Uskollisuus on myös tärkeää. Paras ystäväsi on mukana joka säällä - joten seuraavan kerran, kun on aika osoittaa arvostusta, voit tietenkin toivoa ystävyyslahjan takaisin. Ja jos teistä tulee vihamiehiä, voit aina antaa ystävällesi anteeksipyyntölahjan!

Syntymäpäivälahjat

Näytä kaikki
Kokoontaittuva Kylpyamme - Zenkuru
Jelly Belly Bertie Bott's Every Flavour Beans
Slushyn Valmistaja - Chillfactor
Massageroller - Zenkuru
Rea
Massageroller - Zenkuru
7,45 € 14,90 €
50%
Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
349 arvostelua
Robert I.
Vahvistettu asiakas

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Liisa V.
Vahvistettu asiakas

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Lotta N.
Vahvistettu asiakas

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Carina E.
Vahvistettu asiakas

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Stand with Ukraine Hashtag