Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
TARJOUS: Rantapallo vain 5 eurolla!

Ostoehdot

Palautusoikeus

Coolstuffilla se on yksinkertaista ja turvallista tehdä ostoksia. Tarjoamme 90 päivän palautusoikeus, (vaikka pakkaus olisi varovaisesti avattu), ilmainen toimitus yli 60€ tilauksille ja nopee toimitus. Tarjoamme 90 päivän palautusoikes myös rikkoutuneen pakkauksille., jos pakkaus on tarpeen rikkottu, jotta voit testata tuotetta. Huomioi kuitenkin, että jos tuote on vaurioitunut, meillä on oikeus arvioida, kuinka paljon myyntiarvo on laskenut ja vähentää tämä summa palautusrahoista.

Tuotteet, joita ei voi palauttaa pakkauksen rikkoutumisen jälkeen ovat: Paristot,personoidut tuotteet ja ruoka. Palautus kestää noin 14 päivää käsittelllä.

Palvelumaksuja, kuten toimitus, pikakäsittely, lahjapaketointi ja onnittelukortit, ei palauteta. Nämä palvelut on suoritettu, kun ne on toimitettu, mikä sisältää paketin lähettämisen varastoltamme ja sen valmistelun toiveidesi mukaan.

Näin teet palautuksen:  

  1. Ilmoitat palautussivullamme haluavasi tehdä palautuksen (vieritä alaspäin saadaksesi tietoa suurikokoisen tuotteen palauttamisesta). Sieltä voit myös ostaa palautusosoitekortin 5,90€. Jos olet valinnut laskulla maksamisen, muista ottaa yhteyttä Klarnaan ilmoittaaksesi palautuksestasi, jolloin lasku keskeytyy ja vältyt muistutusmaksulta.
  2. Voit palauttaa tuotteita eri tilauksista samassa paketissa. Aloita rekisteröimällä 2 erilaista tapahtumaa täällä (vastaavilla tilausnumeroilla) ja valitse, että ostat ainoastaan yhden palautusosoitekortin. Pakkaa sitten tuotteet yhteen pakettiin. Tulosta molempien tilausten kuitit ja laita ne pakettiin. Kiinnitä palautuslappu paketin päälle ja toimita se Bringille/Postille, ja käsittelemme molemmat palautukset kun paketti saapuu varastollemme.
  3. Pakkaa tuote tai tuotteet, jotka haluat lähettää takaisin, lisää mukaan palautussivultamme saamasi palautuskuitti ja kiinnitä palautusosoitekortti paketin päälle. Toimita paketti Bringin/Postin toimipaikkaan, ja se lähetetään varastollemme.
  4. Käsittelemme palautuksen ja hyvitämme rahat 16 päivän kuluessa. Jos valitsit maksamisen laskulla, Klarna lähettää päivitetyn laskun (joka vaihtoehtoisesti mitätöidään, jos lähetit koko tilauksesi takaisin). Jos olet jo maksanut ostoksen, rahat palautetaan sinulle 1-3 päivän kuluessa päivitetyn laskun lähettämisestä. 

Mikäli et ole rekisteröinyt palautusta palautussivullamme, voit ladata palautuslomakkeen, jonka liität pakettiin yhdessä takaisin lähettämiesi tuotteiden kanssa. Voit ladata lomakkeen tästä ->Palautuslomake<-

Palautusosoite:
Coolstuff/Boxflow
Return
Lagergatan 4
26494 Klippan

Toimitusmaksu ja toimitus

Tilauksesi lähetetään Ruotsista. Tarjoamme seuraavat toimitusvaihtoehdot:

Postipaketti: 3-4 arkipäivää. Ilmainen toimitus yli 60 eur tilauksiin, muussa tapauksessa 4,90 eur

Bring kotiinkuljetus: 2-5 arkipäivää. Hinta on 11,90 eurMaksu

Maksu voidaan suorittaa, pankkien suoramaksulla, pankki-/luottokortilla, osamaksulla tai laskulla.

  • Pankin suoramaksu: Meillä voit maksaa pankin suoramaksulla Nordeassa, Danske Bankissa, Osuuspankissa ja Aktiassa. Maksu tapahtuu SSL-salauksen (Secure Sockets Layer) kautta niiden turvallisuuden takaamiseksi.
  • Pankki-/luottokortti: Hyväksymme Visa- ja MasterCard-kortit. Kaikki tapahtumat lähetetään SSL-salauksen (Secure Sockets Layer) kautta niiden turvallisuuden takaamiseksi. Parhaan turvallisuuden varmistamiseksi käytämme myös 3DSecure-suojausta. Korttimaksusta ei veloiteta lisämaksua.
  • Lasku: Lasku lähetetään sähköpostiisi tilauksen toimituksen yhteydessä. Maksuaika on 30 päivää. Myöhästyneille maksuille lisätään lainmukainen maksumuistutus (esim. 5 euroa sekä viivästyskorko 8 % + voimassa oleva viitekorko). Täältä voit lukea Klarnan Laskuehdot.
  • Osamaksu: Klarnan Tilin ehdot Lähetämme tilauksesi suoraan sinulle ja sinä valitset kuukausierän suuruuden (vähintään 5 euroa kuukaudessa tai 1/24 kokonaissummasta). Voit myös maksaa koko jäljellä olevan summan milloin tahansa. Kaikki osamaksuostoksesi kootaan yhteen kuukausilaskuun. Maksu suoritetaan aina kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Vuosikorko on 22 % ja tilinhoitomaksu 3,95 euroa kuukaudessa. Lue täydelliset tiliehdot täältä (PDF). Maksu suoritetaan  Klarnan Tili -palvelun kautta.

Myynti alaikäisille

Jos olet alle 18-vuotias, sinulla on oltava huoltajan hyväksyntä tehdäksesi tilauksen.

Takuu ja reklamaatiot

Me takaamme, että tilaamissasi tuotteissa ei ole vikoja niiden toimitushetkellä. Jos tilaamasi tuote on viallinen, ota meihin yhteyttä ja anna kuvaus viasta. Kaikilla tuotteilla on 2 vuoden takuu ja 3 vuoden reklamaatio-oikeus. Jos haluat tehdä takuureklamaation, ota meihin yhteyttä! Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä oikeuden tilauksen perumiseen erityisistä syistä. Jos verkkokaupassa esitetty hinta on selvästi virheellinen pidätämme oikeuden sopimuksen purkamiseen.

Sinulla on oikeus avata tuotteen pakkaus tuotteen toiminnan varmistamiseksi. Huomaa, että palautukset voidaan lähettää meille vain Postin kautta ilmaiseksi, ei Schenkerin, DHL:n tai Matkahuollon kautta.

Yhteystiedot reklamaatioita varten:
asiakaspalvelu@coolstuff.fi

Riitatilanteessa voit viedä reklamaation eteenpäin EU:n verkkovälitteiseen riidanratkaisufoorumiin EU:n riidanratkaisufoorumi. Jos kyseessä on riitatilanne Suomessa, neuvomme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti Kuluttajaneuvontaan.

Turvallisuus & yksityisyys

Me käytämme SSL (Secure Socket Layer) -tekniikkaa, joten kaikki tilaukset käsitellään suojatusti. CoolStuffilla on myös Luotettava Verkkokauppa -sertifikaatti, jonka Suomen Varmakauppa Oy myöntää turvallisuusvaatimukset täyttäville verkkokaupoille.

Lue koko tietosuojaseloste täältä.

 

Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
349 arvostelua
Robert I.
Vahvistettu asiakas

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Liisa V.
Vahvistettu asiakas

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Lotta N.
Vahvistettu asiakas

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Carina E.
Vahvistettu asiakas

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Stand with Ukraine Hashtag