Naamiaisasut

Suodatinta ei valittu
Tyhjennä suodatin

Suunnitteletko naamiaisia, teemajuhlia tai halloweenjuhlia? CoolStuffin hyllyt ovat täynnä naamiaisasuja sekä lapsille että aikuisille. Meillä on suuri valikoima hauskoja naamiaisasuja, zombiepukuja ja kaikkea siltä väliltä. Olemme koonneet tälle sivulle kaikki valikoimissamme olevat naamiaisasut, ja voit kätevän suodattimen avulla helposti suodattaa tuotteita, jotta löydät juuri sen, mitä olet etsimässä! Oletko menossa naamiaisiin, joiden teema on 80-luku? Rastita kategoria retronaamiaisasut, niin löydät säärystimiä, neonpinkkejä treenihaalareita ja kaiken, mitä tarvitset 80-luvun juhliin!


Yksi suosituimmista kategorioistamme on tietenkin supersankarit – sillä kukapa ei haluaisi pukeutua viittaan ja pelastaa maailman edes yhtenä iltana?! Jos haluat mieluummin jotain hirveää, sivuilla on tietysti myös kauhu-kategoria – täydellinen halloweenjuhliin tai kammottaviin naamiaisiin!

Veri

5,90 €


Hauskin halloweenasu? Ehkä jokin hassuista Piggy Back -naamiaisasuista, jossa näytät siltä, että istut nälkäisen zombien selässä? Sinä ja kaverisi voitte myös pukeutua hauskoihin pariasuihin – juhlikaa kananmunana ja pekonina tai tetriskuutioina! Puhallettavat naamiaisasut ovat aina suosittuja, vaikka yksisarviset ovat kuitenkin pikemminkin suloisia kuin hirveitä. Meillä on tietysti halloweenvaatteita myös lapsellesi – aina ihanista prinsessoista minivampyyreihin ja luurankoihin!


Jos haluat olla halloweenjuhlissa todella pelottava (ja jos totta puhutaan, niin kukapa ei haluaisi?!), sinun kannattaa tutustua kauhunaamioihin ja verentahrimiin naamiaisasuihin! Älä unohda täydentää halloweenasuasi meikeillä, peruukilla ja linsseillä – jotta näytät hirvittävän kammottavalta! Vampyyrinhampaat, tekoveri ja Day of the Dead -meikki muuttavat sinut juhlien upeimmaksi ja pelottavimmaksi vieraaksi! Varo kuitenkin, ettet pelästytä naapuriasi kuoliaaksi, kun lähdet ulos keppostelemaan!


Pssst! CoolStuffin tavarataivas pursuu hauskoja kapineita ja härveleitä! Juhlat tulossa? Löydät hauskoja koristeita ja juhlatarvikkeita verkkokaupastamme täältä.