Halloween

Huuuu! Vuoden kivoin ja kammottavin juhla koittaa, ja me olemme tietysti täyttäneet naamiaisasuvarastomme halloween asuilla! CoolStuffilla on laaja valikoima halloween asuja lapsille, naisille ja miehille. Lisäksi meillä on meikkejä, erikoistehosteita ja kauhunaamioita, joilla voit täydentää asuasi, sekä hirveitä halloweenkoristeita, joilla voit muuttaa kotisi kummitustaloksi! Haluatpa sitten pukeutua zombieksi, etsit hauskaa halloween asua tai haluat muuntautua T-Rexiksi illan ajaksi, löydät kaiken halloweeniin meiltä! Olemme jakaneet tähän alle halloween asut ja naamiaistarvikkeet kategorioittain, jotta löydät helposti etsimäsi!

Hauskin halloweenasu? Ehkä jokin hassuista Piggy Back -naamiaisasuista, jossa näytät siltä, että istut nälkäisen zombien selässä? Sinä ja kaverisi voitte myös pukeutua hauskoihin pariasuihin – juhlikaa kananmunana ja pekonina tai tetriskuutioina! Puhallettavat naamiaisasut ovat aina suosittuja, vaikka yksisarviset ovat kuitenkin pikemminkin suloisia kuin hirveitä. Meillä on tietysti halloweenasuja myös lapsellesi – aina ihanista prinsessoista minivampyyreihin ja luurankoihin!


Jos haluat olla halloweenjuhlissa todella pelottava (ja jos totta puhutaan, niin kukapa ei haluaisi?!), sinun kannattaa tutustua kauhunaamioihin ja verentahrimiin naamiaisasuihin! Älä unohda täydentää halloweenasuasi meikeillä, peruukilla ja linsseillä – jotta näytät hirvittävän kammottavalta! Vampyyrinhampaat, tekoveri ja Day of the Dead -meikki muuttavat sinut juhlien upeimmaksi ja pelottavimmaksi vieraaksi! Varo kuitenkin, ettet pelästytä naapuriasi kuoliaaksi, kun lähdet ulos keppostelemaan!


Pssst! CoolStuffin tavarataivas pursuu hauskoja kapineita ja härveleitä! Juhlat tulossa? Löydät hauskoja koristeita ja juhlatarvikkeita verkkokaupastamme.

Takaisin ylös