Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Juhla-ALE! Jopa 80% alennusta monista siisteistä tavaroista!

Mitä on ulkoilmaelämä? Jotain uskomatonta!

Mitä tarkoittaa ulkoilu? Toisin kuin yleisesti uskotaan, kyse ei ole siitä, että on paras jossakin tietyssä urheilulajissa, kiipeilee vuorille, kunnes koko kroppa on kipeä, tai kokkaa kotoa pyydettyjä hyönteisiä avotulella. Termi tarkoittaa itse asiassa jotain hyvin yksinkertaista ja ihanaa - ulkona olemista ja hyvää oloa! Toisin sanoen ulkoilma-aktiviteetit voivat vaihdella retkeilystä erämaassa viihtyisään piknikiin kaupungin puistossa, mutta tietysti myös lumiukkojen rakentamiseen ja hauskoihin ulkoleikkeihin kotona puutarhassa.

Nainen juo aamukahvia retkeilyteltan ulkopuolella metsässä

Miksi ulkoilu on tärkeää?

Miksi ylipäätään pitäisi olla aktiivinen ulkoilmaelämä? Itse asiassa mikään ei tee meitä CoolStuffilla onnellisemmaksi kuin se, että yhä useammat ihmiset haluavat viettää vapaapäivänsä mieluummin ulkona kuin sohvalla. Koska tiedät, että aktiivinen ulkoilmaelämä kulkee usein käsi kädessä hyvinvoinnin kanssa? On syy, miksi vanhempasi aina nalkuttivat sinulle, että menisit ulos pelaamaan videopelien pelaamisen sijasta. Aivosolumme voivat hyvin - ja kasvavat vieläpä paremmin - kun annat kaikkien luonnon supervoimien stimuloida niitä.

Luonnon supervoimat - lupaamme, että ne ovat olemassa!

Supervoimia? Luonnossa? Nytkö olemme seonneet täysin? Ei, se on itse asiassa totta, niin hullulta kuin se kuulostaakin. Ihmisen aivot tarvitsevat kehittyäkseen virikkeitä, ja oikeat virikkeet löytyvät luonnosta. Jos tämä ei ole supervoimien synonyymi, emme tiedä mikä on. Mutta miten ulkoilu voi vaikuttaa terveyteen? Luonnossa viettämäsi aika antaa sinulle sekä henkistä että fyysistä etäisyyttä kaikkiin vaatimuksiin ja rutiineihin, jotka muutoin valtaavat elämäsi, ja auttaa sinua rentoutumaan, vähentämään stressiä ja tuntemaan olosi paremmaksi. Eikä ole huono asia, että ulkoilu yleensä merkitsee enemmän liikuntaa, jota kaikki tarvitsevat voidakseen hyvin sekä keholtaan että mieleltään.

Outlust kannettava takka järven rannalla illanvalossa

Nauti luonnosta omalla tavallasi

Ulkoilu on ehdottomasti suosiossa! Viime vuosina on puhuttu jopa siitä, että luonto on suomalaisten uskonto, ja me olemme varmaan valmiita olemaan samaa mieltä. Koska on vaikea ajatella veroilmoitusta tai kasvavaa tiskikasaa, kun istut roihuavan nuotion ääressä, vaellat kauniissa maisemissa, uit kauniissa järvessä tai leikit ulkoleluilla perheesi kanssa? Parasta luonnossa on juuri se, että se on olemassa sinua varten, olitpa millainen ulkoilija tahansa! CoolStuffista löydät kaikki tarvitsemasi vempaimet, joilla voit nauttia luonnosta itsellesi sopivalla tavalla.

Vietä yö luonnossa kuin kuningas tai kuningatar

Oletko aina hieman pettynyt, kun pimeys laskeutuu ja kaikki leirinuotion ääressä sanovat, että "on aika vetäytyä yöpuulle"? Sitten on aika kokeilla telttailua! Luonnossa nukkuminen on kokemus, jota jokaisen pitäisi kokeilla ainakin kerran elämässään, ja sen jälkeen tajuta, miten upeaa se on. CoolStuffista löydät paljon mahtavia retkeilytelttoja yön yli kestäviä seikkailuja varten, mutta myös fiksuja ja ainutlaatuisia ulkoiluvälineitä, jotka tekevät retkestäsi täydellisen (esimerkiksi et tule katumaan investoimalla joihinkin hyönteiskarkotustuotteisiin). Tsekkaa kaikki retkeily- ja ulkoiluvälineemme ja löydä mitä tarvitset yöpymiseen luonnossa! Tietenkin tarjoamme myös ylellisempiä tarvikkeita glampingiin heille, jotka eivät todellakaan halua tinkiä mukavuudesta.

Softybag

Vempaimia heille, jotka eivät halua istua paikallaan

Eivätkö hitaat kävelyt tai uinnit ole sinun juttusi? Sitten suosittelemme, että tutustut valikoimaan puhallettavia kajakkeja ja veneitä! Täältä löydät valikoiman käytännöllisiä malleja, jotka sinun tarvitsee vain nopeasti puhaltaa ennen kuin lähdet parhaille kesäseikkailuille. Ymmärrät pian luonnon supervoimat, kun kellut SUP-laudalla hiljaisella metsäjärvellä.

Ja vempaimia heille, jotka haluavat istua paikallaan (ja syödä)

Kuten edellä mainittu, ulkoilma-aktiviteetteihin ei aina tarvitse kuulua vaeltamista, yöpymistä tai veneilyä. Voit saada yhtä paljon nautintoa ja hyvinvointia luonnosta istumalla piknik-viltille lähimmälle viheralueelle! Tutustu CoolStuffin piknik-tarvikke -kategoriaan ja löydät kaiken, mitä tarvitset retkeäsi varten - täältä löydät käytännöllisiä vempaimia piknikille yksinkertaisessa hengessä, mutta myös kehittyneempiä tuotteita, kuten kokoontaitettavan vedenkeittimen, jäähdytysrepun tai kannettavan piknikpöydän.

Camping & Retkeily

Näytä kaikki
Taskulamppukäsine - Wibbri
Rea
Taskulamppukäsine - Wibbri
10,46 € 13,95 €
25%
Pehmeä Vesipullo
Rea
Pehmeä Vesipullo
4,79 € 7,99 €
40%
Minimax kokoontaitettava jakkara
Softybag Lounge-nojatuoli
Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
349 arvostelua
Robert I.
Vahvistettu asiakas

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Liisa V.
Vahvistettu asiakas

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Lotta N.
Vahvistettu asiakas

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Carina E.
Vahvistettu asiakas

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Stand with Ukraine Hashtag