Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Tartu tilaisuudeen: 13% alennuksen Brewbarrel kotipanimosettistä!

Miloin on isänpäivä 2024?

Meidän isänpäivätuotteet

Kuten monissa muissakin asioissa, Ruotsi sai vaikutteita Yhdysvalloista, kun isänpäivä otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Ruotsin kalenterissa. Vuonna 1931 - melkein sata vuotta sen jälkeen, kun äitienpäivästä oli tullut oma juttunsa - ruotsalaiset isät alkoivat nauttia omasta päivästä. Milloin isänpäivä oikeastaan on? Suomessa isänpäivä oli merkitty almanakkaan vuosina 1970–1972. Isänpäivä on ollut Suomessa virallinen liputuspäivä vasta vuodesta 2019, sitä aiemmin se oli vakiintunut liputuspäivä vuosina 1987–2018. Mikä päivä on nyt isänpäivä? Nyt isänpäivä osuu marraskuun toiselle sunnuntaille, mikä tarkoittaa, että isänpäivän juhlia varten vuonna 2024 sinun täytyy merkitä 10. marraskuuta kalenteriisi.

Celebration

Faktoja isänpäivästä

Onko sinulla isä, jota rakastat? Onko hänen osallisuutensa elämässäsi tehnyt sinusta sen, kuka olet nyt? Ansaitseeko hän tulla kunnolla hemmotelluksi (tyhmä kysymys siinä tapauksessa)? Sitten tietty päivämäärä kalenterissasi pitäisi merkitä isolla punaisella ympyrällä! Suomalaisia isiä on juhlittu vuosittain vasta 80-luvun lopusta lähtien. Mutta milloin on isänpäivä? Mitä kirjoittaa isänpäiväkorttiin ja mikä on sopiva isänpäivälahja? Jatka lukemista saadaksesi selville, miten parhaiten hemmottelet isääsi!

Mitä isänpäivänä toivotetaan?

Tämän päivän pitäisi olla vain isäukollesi omistettu. Tämä tarkoittaa, että päivä on omistettu hänelle ja hänen elämänilolleen! Toisin sanoen pelkkä onnittelujen sanominen voi olla hieman outoa. Onnittelut mistä? Että hänellä oli sinut poikana tai tyttärenä? Niin upea kuin oletkin, päivän pitäisi koskea häntä, ei sinua. Voit siis vapaasti täydentää onnittelutervehdystä muilla lämmittävillä sanoilla! Kerro hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle ja miksi arvostat häntä, ja näytä se sitten käytännössä sopivalla lahjalla ja hyvin suunnitelluilla juhlilla. Mitä isänpäivänä voisi tehdä? Mieti etukäteen jokin hyvä aktiviteetti, josta hän mielestäsi nauttisi. Rento kalastuspäivä järvellä vai ylellinen ravintolavierailu? Se on isästä kiinni!

BrewBarrel

Mitä ovat teidän perheenne isänpäiväperinteet?

Isänpäivän juhlinta on lisääntynyt monissa perheissä viime vuosina. Monet näkevät tämän päivän yksinkertaisesti loistavana tilaisuutena osoittaa arvostusta perheen isille. Perheenne perinteistä riippuen voitte siis ensin hankkia lahjan isälle, mutta ehkä myös lahjan äidin isälle, lahjan appiukolle, lahjan veljelle tai lahjan isänisälle. Miksi et keräisi euroja koko perheeltä ja yllättäisi kaikkia ukkeleita huomaavaisella lahjalla? Äläkä unohda auttaa lapsia hankkimaan lahjaa isälleen! Tutustu valikoimaamme ja etsi lahja poikaystävälle, jonka lapset voivat antaa.

Mitä voit antaa isällesi isänpäiväksi?

Sopiva lahja miehelle voi olla usein hankala löytää. Jos kuitenkin selaat Coolstuffin eeppistä valikoimaa, löydät inspiraatiota hetkessä! Tarjoamme hauskoja, älykkäitä, harkittuja ja epätavallisia vempaimia, jotka sopivat täydellisesti isänpäivälahjoiksi.

Marabou

Ylellisiä vempaimia nautiskelijoille

Haluaisiko isäsi, että keittiössä olisi oma oluthana? Tai kannettava riippumatto, jonka voit ottaa mukaasi minne tahansa? Jos vastaus on "kyllä", on luultavasti turvallista sanoa, että hän on todellinen nautiskelija! Osta hänelle isänpäivälahja, joka antaa hänelle entistä enemmän mahdollisuuksia nauttia elämästä haluamallaan tavalla. Tarjoamme myös ihania hierontalaitteita, snäkkipakkauksia herkuttelijoille ja itsestään sekoittuvia kahvimukeja, jotka sopivat täydellisesti isäsi kaltaiselle elämän ystävälle.

Isänpäivälahjat

Näytä kaikki
Brewbarrel Kotipanimo
Rea
Brewbarrel Kotipanimo
34,75 € 39,95 €
13%
Made in Germany
Don't Break The Bottle
Don't Break The Bottle
27,99 €
Kuulokkeet nukkumiseen - SleepPhones
Suklaa omalla valokuvalla
Alkaen
30,95 €
Voidaan Personoida

Hauskoja peli- ja harjoitteluvälineitä

Onko sinulla isä, joka on vastakohta henkilölle, joka haluaisi kannettavan riippumaton? Tietenkin myös sellaisia isiä on olemassa, jotka eivät osaa istua paikallaan ja jotka aina etsii uusia liikuntavälineitä tai ulkoleikkejä. Jos yhdistät tämän persoonallisuustyypin suoraan rakkaaseen isääsi, on vain oikein tilata isänpäivälahja saman tien. Ehkä haluat yllättää hänet kymmenosaisella kotijumppasalilla tai pimeässä hohtavalla LED-jalkapallolla? Tarjoamme myös kivirenkaita painoilla, hauskoja heittopelejä ja paineistettuja putkia, jotka antavat padel-palloille optimaalisen pompun!

Nörttimäistä tavaraa hänen erityiselle harrastukselleen

Monilla isillä on taipumus keskittyä tiettyihin asioihin ja viettää suurimman osan vapaa-ajastaan juuri niiden parissa. Onko sinulla nörtti-isä, joka rakastaa ulkoilmaa, fiksuja teknisiä vempaimia, puutarhanhoitoa tai kokkailua keittiössä? Oli isäsi harrastus mikä tahansa, lupaamme, että löydät sopivat lahjat Coolstuffista! Tilaa puhallettava kajakki, tyynykaiuttimet, siisti sieniviljelypakkaus tai minidonitsi laite ja tee isästä iloinen.

Lahjat Miehelle

Näytä kaikki
Brewbarrel Kotipanimo
Rea
Brewbarrel Kotipanimo
34,75 € 39,95 €
13%
Made in Germany
Don't Break The Bottle
Don't Break The Bottle
27,99 €
Suklaa omalla valokuvalla
Alkaen
30,95 €
Voidaan Personoida
Peitto hihoilla - Snug Rug Deluxe
Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
349 arvostelua
Robert I.
Vahvistettu asiakas

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Liisa V.
Vahvistettu asiakas

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Lotta N.
Vahvistettu asiakas

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Carina E.
Vahvistettu asiakas

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Stand with Ukraine Hashtag