Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
TARJOUS: Rantapallo vain 5 eurolla!

Järjestä vuoden parhaat kesäjuhlat!

Kesä on aikaa, jota kaikki kaipaavat, odottavat ja muistelevat. Kesä ei tarkoita vain aurinkoa, uintia ja jäätelöä. Kesä tarkoittaa ystäviä, juhlia, naurua ja tanssia aamuyön tunteina loputtomissa juhannusjuhlissa. Mieti, kuinka hauskaa on järjestää juhlat talvella? Njääh. Se ei ole läheskään yhtä hauskaa kuin kesän sotkeminen. Tuntuuko sinusta, että jalkasi alkaa taputtaa ja kätesi nousee ilmaan itsestään? Kuuletko Cotton Eye Joen soivan päässäsi? Tiedät, että nyt on oikea hetki. On aika järjestää kesän parhaat juhlat, ja me autamme sinua onnistumaan!

1. Bilehumppaa kuin koskaan ennen

No, mistä aloitetaan? Paikka voi olla hyvä. Mikä tahansa paikka käy. Olivatpa juhlat rannalla, mökillä, puutarhassa tai sisäpihalla, paras neuvomme on, että juhlat on pidettävä ulkona. Nyt on kesä, silloin on pakko olla ulkona. Ja ei, ei sada. Pystyttäkää teltta tai venyttäkää pressu ja koristele puut, pensaat ja mahdolliset tilapäiskatokset. Tarvitset juhlakoristeita.  Koristeita ei voi olla liikaa, joten anna mennä vaan.

Koristeet

Näytä kaikki
Twinkly Line Sovellusohjattava LED-nauha
LED-ilmapallot Tähdillä 5 kpl
Nya prylar
LED-ilmapallot 5 kpl
Nya prylar
Heliumia Säiliöss 7 L
Nya prylar

2. Aloita ajoissa ja murra jää heti

Juhlien aloittaminen melko aikaisin on yleensä hyvä ajatus, sillä silloin on aikaa nauttia etkoista auringossa ja seurustella muiden kanssa rauhassa. Ehkä osa vieraista ei tunne toisiaan ja pitää siksi matalaa profiilia? Ehkä siskon uusi poikaystävä esitellään muulle perheelle ensimmäistä kertaa? Todella taitava juhlien järjestäjä tekee lopun sekä ryhmäytymisistä että ujoista hiippailuista aloittamalla juhlat peleillä ja kilpailuilla. Osta hauskoja juhlapelejä ja -välineitä, jaa vieraat joukkueisiin (jotka olet tietenkin valmistellut etukäteen) ja katso, miten kaikki yhdistyvät, kun nauru kaikuu pitkin maita ja mantuja.

Erityisvinkkejä:

Anna jokaiselle vieraalle paperilappu, jossa on tehtävä, joka tehdään kerran tai useamman kerran päivän ja illan aikana. He eivät saa kertoa kenellekään muulle tehtävästään. Esimerkkinä tehtävästä voi olla ruoan ottaminen toisten lautasilta tai nouseminen silloin tällöin kohottaen malja puiden vihreydelle. Se ei aiheuta vain hämmennystä vaan myös naurua. Myöhemmin voit pyytää vieraita arvailemaan, mitkä olivat eri henkilöiden tehtävät illan aikana. Se, joka onnistuu parhaiten, palkitaan.

Kuusi iloista ihmistä 6 hengen retkeilytuolilla

3. Varmista, että ruokaa riittää

Ehkä järjestät nyyttärit tai tarjoat ruokaa, mutta joka tapauksessa kyseessä ei ole kunnon kesäjuhla, jos grillin tuoksu ei leiju sumun tavoin juhlijoiden keskuudessa. Ruoanlaitto vieraiden ja ystävien kanssa on usein miellyttävä osa juhlia pelien päätyttyä. Muista, että jos vieraita on paljon, voi olla hyvä idea järjestää useampi kuin yksi grillijuhla, jotta kukaan ei jää yksin, kun muut vieraat istuvat pöydän ympärillä ja laulavat snapsilauluja. Useiden grillien myötä tarvitaan useita grillaustarvikkeita , jotta sinun ei tarvitse taistella eri grillivempaimista.

4. Baari on aina hyvä idea!

Baari, jossa on hauska juomalista, on hyvä idea juhlissa.  Hanki paljon baaritarvikkeita ja luo juhlatunnelmaa lisäämällä kaiuttimien äänenvoimakkuutta niin, että vieraiden on huudettava tilauksensa. Tiedäthän sen tunteen, jonka saat, kun olet baarissa missä tahansa kaupungissa ja näet baarimikon huulten liikkuvan, mutta et kuule sanoja, vastaat, ja baarimikko, jolla on luultavasti yliluonnollinen kuulo, huomaa sen ja heittää sinulle hyvän drinkin. Tee vinkumisesta hieman hauskempaa kuin "YKSI KIITOS" ja nimeä juomasi uudelleen "Nyrkki silmään", "Suukko" tai "Sianpeppu". Voit kuvitella tämän vuoropuhelun:

Baarimikot: MITÄ HALUAT?

Vieras: YKSI NYRKKI SILMÄÄN KIITOS.

Baarimikot: SITÄ EI ENÄÄ OLE.

Vieras: OTAN SITTEN SUUKON!

Drinkki & Baaritarvikkeet

Näytä kaikki
Star Wars Stormtrooper Karahvi
Vilkkuva Juomalasi
Vilkkuva Juomalasi
Alkaen
4,95 €
Tee Oma Prosecco-kalenteri
uKeg Twist - Hiilihapota omat juomasi

5. Asiat, joita hyvään baariin tarvitaan:

Tee baaritiskistä mieluummin överi kuin vajari, äläkä ota vain vähän liian matalaa pöytää. Ei, rakenna baari. Sen ei tarvitse olla kovin monimutkainen, mutta se antaa juhlille varmasti tunteen, että nämä ovat hieman enemmän kuin tavalliset juhlat. Helppo tapa tehdä tämä on ottaa vanhoja kuormalavoja, koota ne yhteen ja laittaa niiden päälle tukeva lauta. Sitten voit myös leikkiä nurkilla, jotka kehystävät ja antavat todellisen baaritunnelman. Kiinnitä värilliset valosilmukat levyn alle ja kiedo ne yksinkertaisella kankaalla. Aseta baari puun alle tai niin, että voit ripustaa sen yläpuolelle myös värillisiä lyhtyjä. Mutta tärkeimpään asiaan: Valikoima baaritiskin takana! Ei baaria ilman juomia. Meillä on muistilista siitä, mitä sinun pitäisi olla valmiina:

Täydellisen baarin tarkistuslista:

  • Tietenkin lasit. Tai kyllä, ehkä kertakäyttömukeja, jos haluat välttää tiskaamista. Ota enemmän kuin luulet tarvitsevasi, koska ne loppuvat heti.
  • Juomatikkuja ja muita koristeita mukiin/lasiin laitettavaksi.
  • Hedelmiä. Hedelmät ovat sekä tyylikkäitä että ammattimaisia juomien koristeluun. Varsinkin ne, joista freestailaat myöhemmin illalla.
  • Oluttarvikkeet voivat olla hyvä idea. Olut on yleensä hyvin suosittua.
  • Viinitarvikkeet! Ei juhlia ilman punaviinitahroja, ja punaviinitahrojen saamiseksi tarvitaan ainakin yksi viininavaaja.
  • Alkoholitarvikkeet. Koska MITEN muuten valmistetaan juomia liukuhihnalla?
  • Virvoitusjuomat ja vesi - koska joskus niitäkin tarvitaan.
Henkilö juo olutta olutliivit päällä

6. Tanssi aamuun asti

Laita soittolista kuntoon, lisää äänenvoimakkuutta ja anna jalkojesi mennä kuin rumpukapulat, kun yö muuttuu aamuksi. Maailmassa ei ole mitään huolia, vain sinä olet siellä, juuri silloin, ja huominen on kaukana. Grillaa makkaraa, opettele ulvomaan kasteisessa ruohikossa ja kävele paljain jaloin koko yön. Muistat tämän päivän ja illan ja yrität voittaa sen sekä Halloween-juhlilla että uudenvuodenjuhlilla. Mutta me kaikki tiedämme, että mistään juhlista ei tule yhtä upeita kuin kesäjuhlistasi. Lopetamme kuten Pöllö olisi lopettanut: "Mennäänkö teille vai meille? "

Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
349 arvostelua
Robert I.
Vahvistettu asiakas

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Liisa V.
Vahvistettu asiakas

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Lotta N.
Vahvistettu asiakas

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Carina E.
Vahvistettu asiakas

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Stand with Ukraine Hashtag