Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
TARJOUS: Rantapallo vain 5 eurolla!

10 vinkkiä: kesän hauskimmat vesiaktiviteetit

Vesilelut

Tervetuloa pulppuavan ilon ja viilentävien seikkailujen maailmaan! Mikään ei edusta kesän iloa niin hyvin kuin perheystävälliset vesileikit. Olipa kyse altaasta, järvestä tai yksinkertaisesta puutarhaletkusta, vesileikit tarjoavat kaikille mahdollisuuden viilentyä ja pitää hauskaa yhdessä. Tässä sinulle 10 vinkkiä, joiden avulla teet veden parissa vietetyistä hetkistä vieläkin ikimuistoisempia. Muista, että vesileikit eivät tunne ikärajoja!

1. Tasapainottelua lautalla

Tämä leikki on hauskaa ja haastavaa puuhaa kaikenikäisille. Tavoitteena on haastaa tasapainokyky ja yrittää seistä lautalla putoamatta veteen. Aloita istumalla lautalle ja yritä sitten nousta varovasti ylös. Ottakaa aikaa ja kilpailkaa toisianne vastaan. Se, joka onnistuu seisomaan pisimpään, voittaa!

2. K-A-L-A

Tämän pelin pelaamiseksi ensimmäinen pelaaja suorittaa tehtävän, joka muiden on toistettava. Ensimmäinen pelaaja voi esimerkiksi seisoa käsillään vedessä, jolloin muut osallistujat kokeilevat tehdä vuorollaan samoin. Jos joku ei onnistu suorittamaan tehtävää, kyseinen henkilö saa kala-sanan ensimmäisen kirjaimen. Ensimmäisenä kala-sanan kaikki kirjaimet saanut häviää.

3. Vesiämpäriviesti

Jakaantukaa joukkueisiin. Kukin joukkue saa yhden vedellä täytetyn ämpärin ja yhden tyhjän ämpärin. Pelaajat käyttävät käsiään siirtääkseen veden täydestä ämpäristä tyhjään. Tyhjän ämpärin nopeimmin täyttänyt joukkue voittaa!

4. Vesilentopallo

Tuo piristystä kesän allasbileisiin tämän puhallettavan lentopallosetin avulla! Peli sisältää puhallettavan lentopalloverkon ja pallon, jotka sopivat täydellisesti jännittäviin otteluihin altaassa. Haasta perhe ja ystävät turnaukseen ja katsokaa, kenestä tulee kesän lentopallomestari. Välttämätön kesän kaikkiin allasbileisiin!

5. Puhallettava vesiliukumäki

Nosta kesäaktiviteetit seuraavalle tasolle tämän puhallettavan vesiliukumäen avulla! Tämä jännittävä ja hauska vesiliukumäki tarjoaa viihdettä tuntikausiksi koko perheelle. Liu'u altaaseen tyylillä ja nauti viilentävästä tunteesta. Täydellinen valinta kesän kaikkiin seikkailuihin ulkona!

Vesilelut

Näytä kaikki
Puhallettava lautta - Bestway Tropical Breeze
Puhallettava Frisbeepeli - Bestway
Kelluva lelu - Bestway Spiderman Ride-On
Pie Face Splash
Rea
Pie Face Splash
12,48 € 49,95 €
75%

6. Marco Polo

Marco Polo on ajaton ja suosittu vesileikki, joka tarjoaa rutkasti naurua ja jännitystä. Pelisä hippana oleva yrittää löytää ja ottaa kiinni muut pelaajat vain äänen avulla. Peli sopii mainiosti sekä aikuisille että lapsille. Kun kokoonnut seuraavan kerran perheesi tai ystäviesi kanssa altaalle, muistakaa pelata kierros tätä perinteistä vesipeliä!

7. Vesipuisto

Mitä täydellisen vesipuiston rakentamiseksi tarvitaan? Uskomme, että niiden salaisuus ovat henkeäsalpaavat vesiliukumäet, viilentävä allas, haastava esterata ja kaikkialle roiskuva vesi.  Tämä puhallettava vesipuisto on varustettu kaikella mitä voit toivoa – ja tiedätkö, mikä siinä on kaikkein parasta? Voit saada tämän kaiken omalle pihallesi – todella ylellistä!

8. Koripallopeli uima-altaaseen  

Tämä koripallopeli uima-altaaseen tarjoaa mukavaa hengailua altaalla koko kesän. Koripallokorin jalusta täytetään vedellä tai hiekalla, jotta se pysyy vakaasti pystyssä, ja asetetaan altaan reunalle. Tämän jälkeen voitte pelata lukemattomia eriä koripalloa.

9. Nerf Super Soaker Roboblaster Vesipyssy

Kuin tavallinen vesipyssy, mutta 10 kertaa tehokkaampi. Kyseessä on Nerf Super Soaker Roboblaster Vesipyssy! Tällä huipputeknologisella vesipyssyllä voit ampua voimakkaan vesisuihkun ja yllättää vastustajasi. Täydellinen valinta kesän kaikkiin vesisotiin.

10. Spikeball Spikebuoy

Muuta Spikeball-ottelu aaltoilevaksi kamppailuksi Spikebuoyn eli Spikeballin lisävarusteen avulla! Tämä fiksu tuote mahdollistaa Spikeball-pelin siirtämisen veteen, jolloin voit nauttia täysin eritasoisesta hauskanpidosta. Täydellinen lisä rantapäiviin tai allasbileisiin – seuraava ottelusi odottaa vedessä! 

Ota ilo irti ja kokeile tasapainoleikkejä lautalla, vesiämpäriviestiä ja K-A-L-A-peliä, jossa jokainen epäonnistunut tehtävä vie yhden kirjaimen lähemmäksi häviötä. Nauti puhallettavista vesiliukumäistä ja jännittävistä vesilentopallo-otteluista. Uppoudu klassisen Marco Polo -vesipelin pyörteisiin ja koe sykettä nostava vesisota Nerf Super Soaker Roboblaster -vesipyssyn kanssa. Jokaisesta hetkestä tulee mieleenpainuva lisätarvikkeiden, kuten Spikeball-palloon tarkoitetun Spikebyuon avulla. Tai mikset veisi leikkisyyttä uudelle tasolle perustamalla vesipuiston omalle takapihallesi? Kaikki tämä ja paljon muuta hauskaa odottaa kesän hauskimpien vesileikkien parissa.

Rannalle & Altaalle

Näytä kaikki
Henkilökohtainen Kylpypyyhe Valokuvalla
32,00 €
Voidaan Personoida
Rantapallo - Intex
Rea
Rantapallo - Intex
1,00 € 4,95 €
80%
SwimFin
Rea
SwimFin
Alkaen
23,06 € 32,95 €
30%
Aurinkotuolipyyhe - Spralla
Aurinkotuolipyyhe - Spralla
Alkaen
19,95 €
Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
349 arvostelua
Robert I.
Vahvistettu asiakas

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Liisa V.
Vahvistettu asiakas

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Lotta N.
Vahvistettu asiakas

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Carina E.
Vahvistettu asiakas

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Stand with Ukraine Hashtag