Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
TARJOUS: 20% alennus monista Anthon Bergin herkuista TÄÄLTÄ!
Såhär skriver du inte ett hälsningskort

Mitä EI kannata kirjoittaa onnittelukorttiin

Onnittelukortit - tiedät kyllä, ne jotka tulevat lahjojen mukana - ovat välttämättömiä eri juhlapäivinä, juhlissa ja syntymäpäivinä. Se on tilaisuutesi loistaa, mutta jos et hallitse tilannetta, on hyvin mahdollista, että nolaat itsesi tai vastaanottajan, sillä joissakin tilaisuuksissa kortit luetaan ääneen? Tässä olemme kirjoittaneet siitä, mitä EI kannata kirjoittaa onnittelukorttiin ja mihin voit sen sijaan keskittyä. 

Onnellinen nainen avaa ponnahdusikkunan, jossa on ruusu

Synttärisankarille

Syntymäpäivät ovat erityinen päivä - synttärisankarille. Meille muille juhlaan johtava tie on todennäköisesti täynnä ahdistusta korttien ja lahjojen ostamisesta. Älä pelkää - jatka lukemista ja minimoi huolesi!

Älä kirjoita..

”Tartu hetkeen! Et ole enää koskaan näin nuori!" Jos ikärasismia ei ilmennyt aikaisemmin, se tuli kuin kirje postissa. Useimmat vanhenemista koskevat vitsit ovat vanhoja juttuja. Jos aiot sisällyttää vitsin ikääntymisestä vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, sinun täytyy miettiä sitä tarkkaan - ja se aika on luultavasti parempi käyttää syntymäpäivälahjan ostamiseen.

Kirjoita sen sijaan..

Oikea vuosi, oikea nimi ja oikea päivämäärä! Jos haluat olla hauska, tsekkaa meidän onnittelukortit, joissa on erilaisia aiheita! Yhdistä sitten 30-vuotislahja tai 40-vuotis syntymäpäivälahja - valitse nämä huumorintajuisesti, jotta synttärisankari ei saa onnittelukorttiahdistusta! 

Voimme myös auttaa sinua ostamaan lahjan 18-vuotiaalle, mutta heidän naurattamisensa on luultavasti liian suuri tavoite - tyydy pieneen suupielien nykimiseen ja jätä vitsit parhaille kavereille.

Onnellinen mies pitelee jättimäistä maitosuklaata lahjaksi

Aikuiselle lapselle

Milloin luulit olevasi aikuinen? Jo silloin, kun olit teini-ikäinen, tietenkin! Aikuisuuden tiellä on niin paljon virstanpylväitä, että joskus on vaikea pysyä perässä. Tässä on vinkkejä sinulle, joka aiot antaa jotain lapselle, josta on tulossa aikuinen!

Älä kirjoita näin...

Jotain "siistiä". Jos yrität olla cool, olet "cringe". Parhaimmillaan olet siisti täti tai setä, joten kirjoittamastasi tulee automaattisesti siistimpää - pahimmillaan menetät asemasi. Voimme lohduttaa sinua sillä, että lapset eivät luultavasti säästä onnittelukorttia.

Kirjoita sen sijaan..

"Onnittelut konfirmaation, valmistumisen tai syntymäpäivän johdosta". Tai osta kortti, jossa on valmiit tervehdykset ja lisää alle vain oma nimesi. Nuorille suosittelemme sen sijaan panostamaan kaiken energian lahjaan. Onneksi voimme auttaa sinua siinä, sillä olemme koonneet yhteen ehdotuksia, jotka koskevat rippilahjoja sekä pojille että tytöille! Meillä on jopa vinkkejä tupaantuliaislahjoihin jotka soveltuvat opiskelijalle yhtä hyvin kuin ne, jotka ovat valmistumislahjoja sekä pojille että tytöille.

Tyttö halailee tiukassa matossa lahjojen ympäröimänä

Vanhemmille

Kyllä, kääkkien pitäisi myös joskus saada onnitteluja ja lahjoja. Vaikka äidin tai isän sanotaankin rakastavan sinua, et halua, että he rakastavat sinua, vaikka kirjoitit jotain hankalaa korttiin tuosta puoliksi tehdystä lahjasta.

Älä kirjoita..

"Olet niin ihana... kun tarvitsen rahaa". Lapset tulevat kalliiksi, eivätkä vain silloin, kun he ovat alle 18-vuotiaita, mutta ellei teillä ole erityistä perheen omaa salakieltä, laita rahavitsit hyllyyn. Monet vanhemmat kamppailevat antaakseen lapsilleen kaiken, mitä nämä haluavat - ja he haluavat rakkautta, eivät sarkastisia vitsejä siitä, että raha on kaikki, mitä he tarvitsevat.

Kirjoita sen sijaan...

Onnittelut vai kiitokset? Vaihtoehtoja on loputtomasti, sillä äiti ja isä ovat tyytyväisiä suurimpaan osaan asioista. Nauti siitä, että sinun ei tarvitse ponnistella niin paljon ja tutustu lahjoihin maailman parhaalle isälle! Jos sinä ja sisaruksesi tarvitsette lahjoja maailman parhaalle äidille meiltä löytyy sellaisiakin!

Onnellinen mies, jolla on suuri lahjapakkaus täynnä makeisia ja suklaata

Lahja vanhemmille

Näytä kaikki
Peitto hihoilla - Snug Rug Deluxe
10
Ilmehtivät kupit - Tassen
Ilmehtivät kupit - Tassen
22,95 €
Made in Germany
Tunteiden Muki - Tassen
Tunteiden Muki - Tassen
20,95 €
Made in Germany

Rakkaallesi

Olitpa sitten kirjoittamassa pientä onnittelukorttia ystävänpäivää varten tai vain haluamassa yllättää poikaystäväsi lahjalla joka päivä, täältäkin löytyy ohjeita ja kieltoja.

Älä kirjoita näin...

"Olet kaikkeni, beibi" - mukaan lukien paras ystäväni, hovimestarini, äitini, sisarukseni, exäni ja odota, mikä sinun nimesi olikaan? Jos aiot sisällyttää kumppanillesi osoitettavaan onnittelukorttiin lempinimen, valitse ainakin sellainen, joka on ominainen suhteellenne ja jota sanotte tai olette sanoneet toisillenne aiemmin.

Kirjoita sen sijaan..

Ainakin "rakastan sinua", jos et ole henkilö, jonka ansioluettelossa on romanttisia ylilyöntejä. Ehkä voit antaa tyttöystävällesi mukavan lahjan sanojen sijasta? Jos haluat antaa lahjan rakkaalle kumppanillesi joka sulostuttaa arkeasi, on sopivaa kirjoittaa "kiitos kaikesta, mitä teet", vaikka se ei ensi silmäyksellä tunnukaan yhtään sen erikoisemmalta kuin se, että olet jonkun kaikki kaikessa. Kiittäminen osoittaa kuitenkin, että näet ja arvostat kumppanisi tekemisiä, vaikka et aina sanoisikaan sitä.

Thanks for the orgasms muki

Hääparille

Häät ovat suuri rakkauden juhla, ja niitä vietetään (toivottavasti?) vain kerran hääparin elinaikana. Siksi onnittelukortin pitäisi olla mieleenpainuva, ja ehkä kaikki onnittelut luetaan ääneen ystävien ja perheenjäsenten kuullen.

Älä kirjoita näin...

"Ruusut ovat punaisia, orvokit sinisiä, naimisiinmeno kuulostaa kuolemalta teille molemmille." Häät saattavat olla joillekin meistä pelkkää ahdistusta, mutta ei missään tapauksessa ole oikein antaa sen näkyä onnitteluissa. Jos et usko elinikäiseen rakkauteen tai avioliittoon, tämä on päivä, jolloin sitä ei kannata mainita!

Kirjoita sen sijaan..

Jotain yksinkertaista! Etkö halua kaivaa omia tunteitasi ja kirjoittaa tervehdystä sydämestäsi? Hyvä on! Mutta sitten pitäydy klassisissa "Onnittelut" ja "Toivotan teille kaikkea hyvää tulevaisuuteen". Ota sitten neuvostamme vaari ja sijoita rahat rakkaudentäyteisiin häälahjaan!

Kokoontaittuva Kylpyamme - Zenkuru
10
Pullea Kissatyyny
Pullea Kissatyyny
19,99 €
Kuulokkeet nukkumiseen - SleepPhones
DIY Käsivalupaketti - Spralla
Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
342 arvostelua
Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Virpi K.
Vahvistettu asiakas

Tavara tuli nopeasti ja oli juuri sellainen kuin luvattiin

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Noora T.
Vahvistettu asiakas

Kiitos teille jälleen kerran hyvästä palvelusta!

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Susanna H.
Vahvistettu asiakas

Sujuva ostos ja nopea toimitus.

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Cindy M.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui moitteettomasti

Stand with Ukraine Hashtag