Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Juhla-ALE! Jopa 80% alennusta monista siisteistä tavaroista!
lapset

11 hauskaa peliä lapsille sisätiloissa

Ulkoleikkimahdollisuuksia on runsaasti - esimerkiksi Coolstuff tarjoaa monia hauskoja vesileluja ja ulkoleluja! Mutta kun sinun on oikeasti oltava sisätiloissa? Onko se sitten vain kännykkä, televisio vai tietokone? Ei tietenkään, vaan pienellä mielikuvituksella voit keksiä paljon hauskoja leikkejä myös sisätiloissa! Olemme keränneet tähän yksitoista helppoa sisäleikkiä lapsille, jotka sopivat leikittäviksi silloin, kun sää ei ole yhteistyöhaluinen tai aurinko on laskenut horisontin taakse.

  1. Jopa (viisi)ottelu!

  Hauskojen usean pelaajan pelien pelaaminen ei voi koskaan mennä väärään! Se onnistuu vielä paremmin, jos järjestät viisiottelun ja tarjoat voittajalle todella hienon palkinnon. Coolstuff-luokassa pelit ja leikit löydät esimerkiksi jättimäisen possunheittopelin, minibiljardia, hullun ja tunnetun Speak Out -pelin ja tietenkin Harry Potter -aiheisen pelin. Anna lasten päättää viisiottelu kierroksella Poo Curlingia, ja ilta on taatusti menestys!

  Lapset leikkivät t-paidassa, jossa on autorataprintti

  2. Viihtyisä hetkihiekan, liman tai mudan kanssa

  Coolstuff tarjoaa paljon luovia leluja, jotka sopivat väsyneille lapsille, jotka ovat leikkineet ulkona pitkään ja haluavat istua alas ja rentoutua, kun he palaavat sisälle. Voit napsauttaa vanhanaikaista limaa, mutta myös taikahiekkaa, joka voi muodostua koviksi möykyiksi ja virrata sormiesi läpi kuin vesi. Tarjoamme myös muovailtavaa styroksisavea!

  3. Tanssiaiset - kun lapset ovat hyperaktiivisia ja sää on huono

  Sisäleikit innokkaiden lasten kanssa voivat johtaa nopeasti kotiin pommin jäljiltä, kun lapset juoksentelevat ympäriinsä kuin villit kanat, aloittavat paljon erilaisia leikkejä ja kaatavat kaiken tieltään samanaikaisesti. Silloin on hyvä idea kutsua heidät fyysiseen mutta järjestettyyn toimintaan! Laita kaiutin päälle, soita lapsesi lempimusiikkia ja anna heidän tanssia pois kaikki ylimääräinen energia! Tai mikset pelaisi muutamaa kierrosta Dance Stopia tai musiikkituoleja?

  Oivat Lelut

  Näytä kaikki
  Dinosaur Kaivaussetti
  Money Maze - Keskivaikea
  Nya prylar
  Money Maze - Keskivaikea
  11,95 €
  Made in Denmark
  Rubikin Kuutio Standard
  Rubikin Kuutio Standard
  13,90 €
  Zen-Foam
  Rea
  Zen-Foam
  10,42 € 17,36 €
  40%

  4. Jännittävä aarteenmetsästys

  Toisaalta tämä toiminta vaatii sinulta vanhempana jonkin verran valmistautumista, mutta se on ehdottomasti vaivan arvoista! Lapset rakastavat saada käsiinsä aarrekartan ja yrittää löytää kätketyn aarteen jostain kodistaan - jännittävää! Jotta aarteenmetsästys olisi erityisen onnistunut (eli lapset viihdyttäisivät itseään todella pitkään), on hyvä idea laittaa aarteeksi siistejä ja hauskoja leluja Coolstuffista.

  5. Haasta makuhermosi

  Makuhaaste on yhtä helppo kuin se on hauska! Se sopii myös niille lapsille, joiden mielestä välipala on tylsempää kuin rutto. Jännittävät makuelämykset ja silmiä peittävä hattu ovat kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen makuhaasteeseen. Anna lasten arvata, mitä he saavat suuhunsa, ja anna heille pisteitä jokaisesta oikeasta vastauksesta.

  Poika syö nutellaa yhdellä kädellä

  6. Anna miniarkkitehdeille tärkeä tehtävä

  Ota pahvilaatikoita ja sekoita ne ruokalaatikoihin, legoihin, palikoihin ja kaikkeen muuhun, mitä voidaan käyttää rakennusmateriaalina. On aika rakentaa oma kaupunkisi! Kun sitten on aika siivota sotku, voit tehdä siitä myös hauskan pelin - laita jokin todella hyvä siivouslaulu soimaan kovalla äänenvoimakkuudella ja kilpailkaa siitä, kuka siivoaa eniten tavaroita ennen laulun loppumista.

  7. Mitä peiton alta puuttuu?

  Laita keittiön pöydälle tavaroita, jotka lapsi tunnistaa, ja anna hänen katsoa niitä tarkkaan, ennen kuin peität tavarat peitolla. Sitten otat yhden esineistä pois (ilman, että lapsi tietenkään näkee) ja otat peiton taas pois. Nyt on lapsen vuoro yrittää selvittää, mitä puuttuu! Anna leikin jatkua niin kauan kuin lapsesi jaksaa - on mahdollista, että hän osaa lopulta nimetä kaikki peiton alla olevat tavarat ilman, että hän edes katsoo niitä!

  Lelut ja pelit pääsiäisen viettoon

  8. Rikkinäinen puhelin

  Mitään vempaimia ei tarvita, mutta on tärkeää, että peliin osallistuu vähintään neljä henkilöä. Yksi aloittaa kuiskaamalla noin viiden sanan lauseen vieressä olevalle henkilölle. Tämä henkilö välittää sitten kuiskauksen seuraavalle henkilölle, joka kuiskaa sitten seuraavan henkilön korvaan. Viimeinen kuiskauksen kuuleva henkilö on se, joka aloitti kuiskauksen, ja hänen on sanottava lause ääneen ja kerrottava myös, mikä alkuperäinen lause oli. Kaikkia naurattaa varmasti!

  9. Rakenna luola tai maja

  Vanhaa, rehellistä majaa ei voi päihittää. Auta lapsia rakentamaan viihtyisä maja tai luola peitoista, tuoleista tai muista kodin huonekaluista. Toinen loistava idea on tilata Coolstuffin Spralla-sänkysetti - näin lapsesi eivät joudu repimään sänkyä jo tunnin kuluttua! Koristele pesä huovilla ja pehmoleluilla, äläkä unohda järjestää viihtyisää kerrossänkypiknikkiä, kun olet valmis.

  Lahjat Lapselle

  Näytä kaikki
  Jelly Belly Bertie Bott's Every Flavour Beans
  LED-jalkapallo - KanJam Illuminate
  Dinosaur Kaivaussetti
  Jousitettu Tekniikkatreenausväline Jalkapallolle
  Rea
  Jousitettu Tekniikkatreenausväline Jalkapallolle
  Alkaen
  13,97 € 27,95 €
  50%

  10. Kuka on nopein suustaan?

  Onko sinulla lapsi, joka on hyvin puhelias? Silloin sanakilpailu on loistava peli! Valitse säkeistö, riimi tai laulu, jonka kaikki ryhmäläiset osaavat ulkoa. Käytä ajastinta ajanottoon ja anna jokaisen osallistujan laulaa laulu niin nopeasti kuin hän pystyy. Merkitse ajat muistiin ja katso, kuka on nopein!

  11. Eeppinen sisäesterata

  Kun sataa kaatamalla tai tuuli ulvoo, on täydellinen hetki järjestää sisäesterata. Ole luova lastesi kanssa ja käytä asioita, joita kotoa jo löytyy. Pyykkikoria ja rullattuja sukkia voi käyttää pisteiden heittämiseen, kun taas lattialla olevia mattoja tai tyynyjä voi käyttää klassiseen "älä koske lattiaan" -haasteeseen. Ryömi tuolien alle, kiipeä pöytien yli, limboile luudanvarren alla... Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

  Ilmainen toimitus yli 60€
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

  Koskee perus toimitustapaa

  Toimitus
  2-4 päivän toimitus

  Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

  Palautusoikeus
  90 päivän palautusoikeus

  Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

  tapu

  Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

  4,6 / 5 tähteä
  349 arvostelua
  Robert I.
  Vahvistettu asiakas

  Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

  Sari E.
  Vahvistettu asiakas

  Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

  Minna K.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

  Paula P.
  Vahvistettu asiakas

  Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

  Liisa V.
  Vahvistettu asiakas

  Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

  Tuija T.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

  Liisa P.
  Vahvistettu asiakas

  Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

  Virpi L.
  Vahvistettu asiakas

  Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

  Tiina K.
  Vahvistettu asiakas

  Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

  Satu L.
  Vahvistettu asiakas

  Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

  Lotta N.
  Vahvistettu asiakas

  Var precis lika fint som jag föreställde mig.

  Roman F.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

  Katja H.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

  Carina E.
  Vahvistettu asiakas

  En absolut nödvändighet i mitt liv….

  Mika S.
  Vahvistettu asiakas

  Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

  Kati M.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus kaikille tuotteille

  Aliisa M.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

  Hannele A.
  Vahvistettu asiakas

  Toimitus oli todella pikaista.

  Niina L.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus, helppo tilaus.

  Sari S.
  Vahvistettu asiakas

  Tosi nopea toimitus. Kiitos!

  Stand with Ukraine Hashtag