Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
TARJOUS: Rantapallo vain 5 eurolla!

12 vinkkiä hauskan tekemiseen lasten kanssa

Onko sinulla ja lapsellasi monta vapaapäivää edessä? Ehkä on taas aika jäädä virkavapaalle, tai ehkä lapsi on lomalla koulusta? On siis hyvä idea miettiä hauskoja mutta yksinkertaisia aktiviteetteja, joita voitte tehdä yhdessä, kun inspiraatio iskee. Coolstuffilla on paljon hyviä ideoita lasten kanssa tehtävistä asioista, kun olet sairas, mutta myös asioista, joita voit tehdä lasten kanssa kesällä tai muina koulujen loma-aikoina.

Asioita, joita voi tehdä kotona lasten kanssa

Se, mitä voit tehdä sairaan lapsen kanssa, riippuu täysin siitä, kuinka sairas lapsi todella on. Onneksi meillä on paljon vinkkejä rauhallisempiin asioihin, joita lasten kanssa voi tehdä karanteenissa - olipa kyse sitten vain räkäisestä nenästä tai hankalammasta flunssasta. Alla olevat aktiviteetit sopivat tietysti yhtä hyvin myös terveille lapsille!

Onnellinen nainen rentoutumassa zenkuru-painopeitolla

1. Ylellistä elokuvahupia keskellä päivää

Jos sinulla on projektori, nyt on aika ottaa se esiin! Tee voipopcornia ja kaada se oikeisiin popcorn-ämpäreihin (voit ehkä jopa tehdä ne itse, jos lapsesi jaksaa). Valitse hyvä elokuva, peitä ikkunat kunnolla ja sohva peitoilla ja tyynyillä.

2. Maisteluleikki

Sapattivapaan aikana on suositeltavaa luopua tilapäisesti säännöstä, jonka mukaan ruoalla ei saa leikkiä! Järjestä hauska ruokaleikki lapsesi kanssa - leikkaa maukkaita hedelmiä, makkaroita tai leipäpaloja täytteineen ja anna hänen sulkea silmänsä ja arvata, mitä se on. Hyvä vinkki on lopettaa peli pienellä makuyllätyksellä, vaikkapa maukkailla karkeilla tai suklaalla.

3. Aarteenmetsästys

Jos lapsesi on tarpeeksi fiksu, voit järjestää hauskan aarteenetsinnän! Ja koska olet kotona, sinulla on aikaa suunnitella kaikki todella hyvin. Jos sää suosii, voit myös varmistaa, että aarteenetsintä päättyy ulos, jolloin lapsesi saa terveellistä D-vitamiinia.

Peitot & Viltit

Näytä kaikki
Painopeitto - Zenkuru
Painopeitto - Zenkuru
Alkaen
79,95 €
Snug Rug Sherpa -viltti
Snug Rug Sherpa -viltti
28,95 €
Oversized Hoodie Deluxe - Snug Rug
10
Peitto hihoilla - Snug Rug Deluxe

4. Triathlon hauskoilla peleillä

Hauskan pelin pelaaminen on aina hyvä tapa saada päivä kulumaan. Coolstuffista löydät hauskoja ja ainutlaatuisia lautapelejä sekä nuoremmille että vanhemmille lapsille. Jos lapsesi jaksaa, voisit jopa mennä askeleen pidemmälle ja järjestää hauskan triathlonin? Paras kolmesta voittaa!

5. Luova työpaja

Coolstuff-kategoriasta luovia leluja löydät paljon inspiraatiota hauskoista asioista, joita voit tehdä lasten kanssa kotona. Anna luovuutesi virrata, kun halailet liman kanssa, leivot keksejä styroksisavesta tai rakennat maailmanhistorian eeppisimmän vuoristoradan! Tarjoamme myös pulmapelejä kärsivälliselle lapselle, ja tietysti muita palapelejä sekä 3D-muodossa että tavallisessa muodossa.

Henkilö, joka rakentaa oman kylpypommin

Hauskaa tekemistä lapsille ulkona

Itse asiassa on tieteellisesti todistettu, että ulkoilu päivittäin saa useimmat ihmiset voimaan hyvin, mutta valitettavasti läheskään kaikki lapset eivät todellakaan nauti ulkona leikkimisestä. On siis hienoa, jos sinä vanhempana voit antaa ehdotuksia hauskoista ulkoilma-aktiviteeteista - vuodenajasta riippumatta!

6. Pakastetut t-paidat

Liota joukko t-paitoja vedessä ja jätä ne pakastimeen yöksi, jokainen omassa muovipussissa. Seuraavana päivänä, kun aurinko on kuumimmillaan, on hyvä aika ottaa paidat esiin ja järjestää maailman hauskin kilpailu ulkona. Nopein henkilö, joka sulattaa t-paitansa ja pukee sen päälleen, voittaa!

7. Luontobingo

Netistä löytyy paljon upeita luontobingopohjia, joissa on erilaisia teemoja, kuten metsä tai ranta. Anna lapsille paperi, kun olet ulkona, ja anna heidän juosta ympäriinsä ja yrittää löytää asioita, täyttää rivi ja saada bingo! Luontobingosta voidaan tietysti tehdä myös hauska kilpailu, jossa useat lapset pelaavat joukkueina toisiaan vastaan.

 Kolme ihmistä pelaa XL neljä peräkkäin

8. Jännittävät ulkoleikit

Ovatko lapset kyllästyneet vanhoihin kroketti- ja kuutiopeleihin, jotka ovat eläneet puutarhavajassa yhtä kauan kuin sinä? Silloin on aika investoida uusiin, jännittäviin ulkopeleihin. Coolstuff tarjoaa paljon hauskoja heittopelejä, mutta myös jalkapallokrokettia, frisbeepelejä ja hienoja koordinaatiopelejä.

9. Kolmen suora

Vaikka tämä peli on luultavasti ikivanha, se ei koskaan vanhene! Se on myös helppo oppia, ja se on hauskaa vuodenajasta riippumatta. Toinen etu on se, että pelilauta on helppo rakentaa saatavilla olevista asioista - voit esimerkiksi piirtää pelilautan autotallin pihatielle ja käyttää kiviä ja lehtiä pelinappuloina!

10. Pilvi-TV

Katsele muutaman minuutin ajan ympäristöäsi hiljaisuudessa ja ihaile puita, lintuja ja taivasta. Sen jälkeen voit puhua siitä, mitä olet huomannut, ja toivottavasti tunnet olosi rauhalliseksi ja rentoutuneeksi kehossasi. Täydellinen rauhoittumishetki ennen kuin on aika mennä sisälle!

11. Kirjainarvoitus

Anna lapsille tietty sana ja anna heidän etsiä puutarhasta tai metsästä asioita, jotka alkavat kullakin kirjaimella. Esimerkiksi heinä tarkoittaa hoota ja omena oota. Kun lapset oppivat, he voivat keksiä omia sanojaan käyttämällä asioita ja antaa aikuisten ratkaista arvoitukset!

12. Anna ulkolelujen tehdä työ puolestasi

Aikuiset eivät ole supersankareita, vaikka rakkaat lapsemme saattavatkin ajatella niin. Joskus ei yksinkertaisesti ole aikaa tai energiaa valmistella tai suunnitella hauskoja aktiviteetteja. Siksi on hyvä, että lasten leluja ja ulkoleluja on olemassa! Coolstuffista löydät kaiken norsunmuotoisista sprinkleristä kiipeilytelineisiin ja pomppulinnoihin kesän ulkoleikkejä varten. Talveksi tarjoamme hampurilaisen muotoisia pulkkia, lumipallokoneita ja käteviä lumiveistospusseja!

Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
349 arvostelua
Robert I.
Vahvistettu asiakas

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Liisa V.
Vahvistettu asiakas

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Lotta N.
Vahvistettu asiakas

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Carina E.
Vahvistettu asiakas

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Stand with Ukraine Hashtag