Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Älykkäitä ulkoiluvälineitä ja hauskoja retkeilyvälineitä
Lapset leikkivät vesiliukumäellä

9 vinkkiä lasten ulkoleikkeihin

Ulkona pihalla, puistossa tai metsässä leikkiminen on paljon vapauttavampaa kuin sisällä! Mikään ei ole vaarassa rikkoutua, mikään ei häiritse aikuisten korvia eikä mikään seinä ole kaiken juoksemisen tiellä. Voimme kuitenkin melkein luvata, että lapset ovat yhtä innoissaan, kun sinä aikuisena tarjoat myös järjestettyjä pelejä. Tässä on yhdeksän loistavaa vinkkiä heille, jotka kaipaavat inspiraatiota lasten ulkoleikkeihin.

1. Kaikkea veteen liittyvää!

Eikö olekin outoa, että mini-ihmiset, jotka eivät osaa edes uida, rakastavat vettä niin paljon? On kuitenkin oikein, että me aikuiset otamme huomioon pienten toiveet! Coolstuff tarjoaa siis monia hauskoja vesileluja lasten juhliin, ystävien tapaamisiin tai perheen hauskanpitoon vuoden kuumimpina päivinä - täältä löydät suuria vesiliukumäkiä, hauskoja vesisuihkuja trampoliinille ja paljon puhallettavia laitteita, jotka myös suihkuttavat vettä. Lapset luulevat päässeensä taivaaseen! Pienimmätkin lapset rakastavat vettä, joten jos tarvitset inspiraatiota pienten lasten ulkoleikkeihin, useimmat vesileikit ovat varma valinta.

Onnellisia ihmisiä uima-altaassa puhallettavien uimapukujen ja lelujen kanssa

2. Solmu

Tämä on helppo leikki, jonka voit ottaa käyttöön, kun haluat viihdyttää spontaanisti suurta lapsiryhmää ulkona! Tarvitsetko vinkkejä lasten ulkoleikeistä talvella? Solmu sopii täydellisesti myös vuoden kylmimpinä kuukausina, varsinkin jos lapset ovat istuneet paikallaan jonkin aikaa ja tarvitsevat kehonlämpöä. Peli alkaa siten, että kaikki seisovat kehässä, sulkevat silmänsä ja laittavat kätensä takaisin kehään. Nyt jokaisen tärkeä tehtävä on yrittää löytää kaksi kättä, joihin tarttua. Kun jokainen on löytänyt kaksi kättä, on aika avata silmät uudelleen ja huomata, millainen hullu solmu on syntynyt! Sitten solmu puretaan - ilman, että käsiä päästetään irti.

3. Mukava peitto ja luovia leluja

Hurjimmatkin lapset tarvitsevat välillä rentoutumista. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisi aika lähteä sisälle! Levitä sen sijaan viihtyisä piknik-viltti varjoon - joko nurmikolle tai terassille - ja laita esille  luovia leluja Coolstuffista. Anna lasten tehdä jännittäviä magneettisia palikoita, siistejä palloratoja, hauskoja palapelejä tai eeppisiä puisia pienoismalleja à la Leonardo Da Vinci!

Softybag Lounge-nojatuoli
UV-auringonvarjo ja Tuulensuoja - Utenu
Sit-n-Go Kylmälaukku - Outlust
Piknikreppu - Outlust
Piknikreppu - Outlust
67,95 €

4. Kävelykilpailu 1 minuutissa

Tässä on toinen peli, joka sopii sekä aikuisille että lapsille! Se toimii erityisen hyvin silloin, kun inspiraatio puuttuu tai kun kaikkien ryhmän jäsenten on yksinkertaisesti päästävä liikkumaan ison juhlan jälkeen. Keksikää ensinnäkin yhteinen reitti - talon ympäri on klassikko. Kukin henkilö yrittää sitten päästä pisteestä A pisteeseen B tasan minuutissa. Ota aikaa puhelimen ajastimella ja anna voittajalle hauska palkinto!

5. Hauskoja seurapelejä

Palapelit, puumallit, magneettipalikat ja marmoriradat toimivat yhtä hyvin ulkona kuin sisätiloissakin. Älä myöskään aliarvioi hauskaa lautapeliä! Anna lasten istua ulkokalusteiden ääressä ja laita esille hauskoja pelejä monelle pelaajalle ja anna pihan toimia olohuoneena. Coolstuff tarjoaa lautapelejä sekä vanhemmille että nuoremmille lapsille - voit valita hauskoista tietokilpailuista, jännittävistä reaktiopeleistä ja tietysti yksinkertaisemmista heittää sika tai neljä rivissä -peleistä.

Mies ja lapsi pelaavat frisbeegolfia ulkona luonnossa

6. Pam-pam, kaveri!

Tämä peli sopii erinomaisesti isommille kaveriporukoille - esimerkiksi lastenjuhliin tai yökyläilyyn! Jos on kesä, on parasta odottaa auringon laskua ennen pelin esittelyä, sillä on tärkeää, että näkyvyys on hieman huono. Peli alkaa siten, että kaikki lapset levittäytyvät ja alkavat hiipiä toisiaan kohti pimeässä ulkona. Kun näet jonkun henkilön, sano "pampam" ja sen jälkeen henkilön nimi. Se tarkoittaa, että kyseinen henkilö on ulkona. Samalla on tärkeää olla hiljaa, jotta oma asema ei paljastuisi! Se, joka jää viimeiseksi ilman pamauksia, voittaa.

7. Esterata

Joskus lasten jaloissa on niin paljon hyppyä, että vain estekilpailu voi ratkaista ongelman. Rakenna oma esteiden rata puutarhasta löytämistäsi esineistä ja käytä hyppynarua tai keppiä lähtöpisteen merkitsemiseen. Täällä vain mielikuvituksesi asettaa rajat! Lapset voivat siksakata kuutioiden välissä, hypätä jalkapallojen yli ja tasapainoilla puutarhavajan lankkujen yli. Tarjoamme myös paljon vastaavia vempaimia kategoriassamme, jossa on pelejä ja leikkejä - Ehkä on aika investoida kiipeilytelineeseen, slackline-köyteen tai ilmatäytteiseen jalkapallon tikkatauluun todella esteurheiluhulluille lapsille?

Uimapatjat & Uimarenkaat

Näytä kaikki
Vesiriippumatto - Spralla
Canopy Island Uimasaari - Intex
Flamingo Uimarengas Taaperolle
Käsipumppu - Intex
10
Käsipumppu - Intex
9,90 €

8. Kapteeni käskee

Kapteeni käskee on klassinen peli, joka sopii täydellisesti ulkoleikkeihin! Valitse yksi lapsi, joka aloittaa kapteenin roolissa, ja selitä muille lapsille, että heidän on tehtävä juuri niin kuin kapteeni käskee - ei niin kuin kapteeni tekee. Miten hullulta se tuntuukaan, kun Jussi seisoo yhdellä jalalla mutta käskee kaikkia istumaan maassa! Jos teet virheen, olet ulkona, ja se, joka jää viimeiseksi, voittaa ja saa olla kapteeni seuraavalla kerralla.

9. Laatikkopeli

Coolstuff-sarjassa ulkolelut löydät siistien vesisumuttimien lisäksi myös paljon hauskoja heittopelejä. Heittoleikit sopivat erinomaisesti vanhemmille lapsille, jotka haluavat pelata pelejä mutta myös liikkua, mutta myös lasten ja aikuisten ryhmälle, joka haluaa nauttia hauskasta toiminnasta yhdessä! Siisteistä ja hauskoista leluista löydät täydelliset sarjat frisbeegolfiin, jalkapallokrokettiin, Cornhole-peliin, Mölkkyyn ja paljon muuta.

Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
342 arvostelua
Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Virpi K.
Vahvistettu asiakas

Tavara tuli nopeasti ja oli juuri sellainen kuin luvattiin

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Noora T.
Vahvistettu asiakas

Kiitos teille jälleen kerran hyvästä palvelusta!

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Susanna H.
Vahvistettu asiakas

Sujuva ostos ja nopea toimitus.

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Cindy M.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui moitteettomasti

Stand with Ukraine Hashtag