Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Juhla-ALE! Jopa 80% alennusta monista siisteistä tavaroista!
 Coolstuff-logo, jossa aurinkolasit, sateenkaari ja pallo ympäri

25 hullunhauskaa peliä aikuisille ja lapsille

Kun leikki loppuu, elämä loppuu. Vaikka aikuiset eivät leiki rooleja kuten lapset (no, kaikki aikuiset eivät ainakaan), leikimme silti täysillä. Jouluna tai juhannuksena vaadimme aina leikkiä, ja kun tapaamme kaupassa jonkun tutun, teeskentelemme, ettemme näe häntä. Tuntuuko sinusta, että on aika viedä pelit uudelle tasolle? Jatka lukemista!

Hauskoja pelejä aikuisille sisällä

Aloitetaan sisätiloissa rauhallisemmilla peleillä! Monet niistä sopivat tietysti yhtä hyvin terassilla tai patiolla leikkimiseen, kun ulkona on lämmin. Tarjoa kahvia tyylikkäästä mukista tai kupista ja anna pelin alkaa!

1. Arvaa intro

Soita kappaleen intro ja pyydä osallistujia arvaamaan, mikä artisti ja kappale on kyseessä. Jokaisesta oikeasta vastauksesta saa yhden pisteen sekä artistin että kappaleen osalta. Vastausten antamistapa on vapaasti valittavissa - osallistujat voivat joko huutaa nimensä tai nousta seisomaan, kun he tietävät vastauksen. Jos kuitenkin valitset edellisen vaihtoehdon, varmista, että meluherkin naapuri ei ole kotona.

2. Kuka minä olen?

Jokainen osallistuja kirjoittaa aluksi ylös kuuluisan henkilön ja kiinnittää lapun oikealla puolella olevan henkilön otsaan. Sitten on aika selvittää, kuka olet, ja kysyä kyllä- ja ei-kysymyksiä muulta jengiltä. Kierrä joukkueen ympäri ja anna jokaisen kysyä yksi kysymys kerrallaan! Se, joka arvaa ensin oikein, voittaa.

Seurapelit

Näytä kaikki
EXIT: Puzzle Escape Room -peli
Pinoa Tuoleja Peli - Spralla
10
Exploding Kittens -korttipeli
Trivial Pursuit Friends
Trivial Pursuit Friends
15,95 €

3. Kolmiottelu yksinkertaisilla mutta ainutlaatuisilla peleillä

Laita käyntiin haastavia pelejä aikuisille! Jos et halua valmistautua - etkä halua nousta pöydästä - hauska kolmiottelu, jossa on tietovisa, korttipelit ja korttipakat Coolstuffista.

4. Kaksi valhetta ja yksi totuus

Tarvitsetko hauskoja "tutustumisleikkejä" aikuisille? Pyydä jokaista osallistujaa kirjoittamaan yksi totuus ja kaksi valhetta itsestään. Kiertäkää sitten joukkueen ympäri ja arvatkaa toistenne väittämiä! Peli johtaa varmasti nauruun ja hauskoihin keskusteluihin.

kaksi ihmistä pelaa Harry Potter Trivia -visaa

Villimpiä pelejä aikuisille ulkona

Kun aurinko on alkanut lämmittää pihaa, suosittelemme lämpimästi, että leikit viedään sen sijaan ulos! Silloin on mahdollista ryhtyä hurjempiin leikkeihin, jotka vaativat enemmän tilaa - tässä on kuusi esimerkkiä hauskoista leikeistä sekä juhliin että arkeen.

5. Ulkopelien kolmiottelu

Kolmiottelu on avain nauruun! Ainakin jos päätät ottaa mukaan pelejä ja leikkitarvikkeita Coolstuffin valikoimasta ulkolelut. Täältä löydät paljon hauskoja heittopelejä, mutta myös valtavan ulkoilmajatsin ja jalkapallokroketin. Löydät myös valmiin leikkisarjan, jossa on klassisia kolmiotteluhaasteita!

6. Vesileikit

Coolstuff tarjoaa paljon hauskoja vesileluja, jotka voivat tehdä pihastasi eeppisen vesipuiston niin nuorille kuin vanhoillekin - voit tilata puhallettavia eläimiä, jotka roiskivat vettä, viileitä vesiliukumäkiä ja kokonaisia vesipuistoja.

7. Mölkky

Coolstuff tarjoaa galaksin parhaat ja hauskimmat pelit! Mölkyssä on kaksitoista numeroitua palikkaa, joihin sinun on yritettävä osua. Kun onnistut kaatamaan yhden, saat yhtä monta pistettä kuin palikan numero on. Jos kaadat useamman kuin yhden, saat pisteitä kaatamiesi palikoiden lukumäärän verran. Se, joka saavuttaa ensimmäisenä tasan 50 pistettä, on voittaja!

Neljä ihmistä pelaa Mölkkyä ulkona

8. Pura vessapaperirulla

Anna jokaiselle osallistujalle vessapaperi. Kun lähtömerkki kuuluu, jokaisen osallistujan on saatava kaikki paperit pois rullalta mahdollisimman nopeasti. Kun olet valmis, huudat - tietenkin rullan läpi.

9. Limbo

Tähän klassikkopeliin tarvitset pitkän kepin ja kaksi ihmistä, tai Coolstuffin valmiin limbosetin. Osallistujien tehtävänä on kulkea tangon alta taaksepäin nojautumalla ja tietysti koskematta siihen. Jokaisella kierroksella rimaa lasketaan hieman. Jos kosketat poikkipalkkia tai laitat kätesi maahan, olet ulkona!

10. Varo seinää

Tässä yhden henkilön silmät sidotaan ja hänet asetetaan noin viiden metrin päähän seinästä kädet selän takana. Tämän jälkeen henkilön on peräännyttävä niin pitkälle kuin mahdollista koskematta seinään! Se, joka pääsee lähimmäksi koskematta seinään, voittaa.

Lelut &Pelit

Näytä kaikki
Vessagolf
Rea
Vessagolf
13,43 € 17,90 €
25%
BeanBoozled Jelly Beans Box 6th Edition
Dinosaur Kaivaussetti
Kannettava Cornhole-Peli - Spralla
Rea
Kannettava Cornhole-Peli - Spralla
21,72 € 28,95 €
25%

Hauskoja juhlapelejä aikuisille

Tarvitsetko leikki-inspiraatiota seuraaviin juhliin? Tähän olemme keränneet parhaat vinkkimme juhlapeleihin, joissa on mukana alkoholia! Älä unohda tilata alkoholitarvikkeita ja tietenkin juhlatarjoiluja ja koristeita Coolstuffista. Tarjoamme myös juomien ja baarin tarvikkeita ja muita juhlatarvikkeita!

11. Veikkauspeli

Järjestäkää kotona vedonlyöntikierros, jossa on kysymyksiä kuten "kuka voittaa kolmiottelun?" tai "kuka juo itsensä eniten känniin beer pongissa?” Anna vieraiden arvailla, mitä tapahtuu, ja anna voittajalle hieno palkinto illan päätteeksi!

12.  Beer Pong

Kuolematon bilepeli, joka tuskin tarvitsee enempää selityksiä. Löydät tietysti täydellisen setin Coolstuffista kaikkien muiden hauskojen juhlapeliemme joukosta!

13. Prosecco Pong

Sama juttu, mutta juhlaväelle, joka suosii kuplivaa!

Kahden olutlasillisen paahtaminen

14. Osoituspeli

Kuka todennäköisimmin nukahtaa ensimmäisenä? Kuka ei ole käynyt suihkussa viikkoon? Stalkkaa? Jokaisesta lausunnosta kaikkien osallistujien on osoitettava toista osallistujaa, ja sen, jota osoitetaan eniten sormilla, täytyy juoda.

15. Drunk or a kid?

Kierrä tiimi ympäri ja anna jokaisen osallistujan kertoa hullusta tapahtumasta, joka tapahtui joko lapsena tai humalassa. Anna sitten muiden juhlijoiden arvata! Jokaisesta oikeasta vastauksesta saa yhden pisteen (jos haluat kilpailla).

16. Rivi oikeassa järjestyksessä

Juhlaleikkejä aikuisille, joilla on tehtäviä, ovat aina herkkua! Tämä peli sopii erinomaisesti isompiin juhliin, joissa kaikki eivät tunne toisiaan hyvin. Jokaisessa joukkueessa on oltava vähintään viisi osallistujaa, ja heidän tehtävänään on asettua oikeaan järjestykseen lukemiesi ohjeiden mukaisesti - esimerkiksi pisimmästä lyhyimpään, vanhimmasta nuorimpaan.

Drinkki & Baaritarvikkeet

Näytä kaikki
uKeg Twist - Hiilihapota omat juomasi
Rea
uKeg Twist - Hiilihapota omat juomasi
Alkaen
22,59 € 112,95 €
80%
Star Wars Stormtrooper Karahvi
Rea
Star Wars Stormtrooper Karahvi
Alkaen
23,77 € 33,95 €
30%
Vilkkuva Juomalasi
Rea
Vilkkuva Juomalasi
Alkaen
4,95 €
Samppanja-jäähdytin
Samppanja-jäähdytin
23,95 €

17. Tätä et tiennyt minusta

Jokaisen vieraan on kirjoitettava paperille jokin salainen ja hauska seikka itsestään. Sitten viestit luetaan ääneen, ja jokaisen vieraan tehtävänä on arvata, kenestä viesti kertoo. Se, joka arvaa väärin, joutuu juoda!

18.  Kolmiottelu sairaista peleistä

Jos koskaan on aika pelata Boob Battle- tai Cock Fighting - kaksintaistelupeliä, se on juhlissa! Klikkaa sairaimpia pelejä valikoimastamme pilailutuotteet ja nauraa kyyneleet silmissä etkoilla.

19. Kuva-arvoitukset kahdessa erässä

Kuva-arvoitukset eivät koskaan mene pieleen! Voit tehdä siitä erityisen hauskaa tekemällä kaksi kierrosta - aloita tavallisella piirrospelillä ja kerää sitten laput takaisin seuraavaa kierrosta varten. Nyt sinun tarvitsee vain äännellä ja ilmeillä kuvata, mitä lapussa on! Koska tiedät jo, mitä kaikissa lapuissa on, se on silti melko helppo arvata, mutta ennen kaikkea sitä on hauska katsella ja kuunnella.

Softybag lounge nojatuoli

20. Rikkinäinen puhelin

Monista leikeistä, joista pidit lapsena, pidät juhlissa aikuisena! Muutaman drinkin jälkeen kuiskauspeli johtaa todella sairaisiin lauseisiin ja useisiin naurukohtauksiin.

21. Teemaleikit

Päätä erilaisista teemoista, kuten automerkeistä, elintarvikkeista tai meikkituotteista. Kiertäkää ryhmän ympäri ja antakaa jokaisen osapuolen nimetä yksi asia, joka sopii kategoriaan. Oletko liian hidas? Juo!

22. Musiikkivisa Google Translaten avulla

Jaa vieraat joukkueisiin ja nimeä pelin johtaja, joka hoitaa Google Translatea. Kopioi englanninkielinen lauluteksti ja käännä se suomeksi (tai päinvastoin) ja soita se ääneen kaikille. Ensimmäisenä oikein arvaava joukkue saa pisteitä!

Kaiuttimet & Kuulokkeet

Näytä kaikki
Kuulokkeet nukkumiseen - SleepPhones
Airpod-kotelo elokuvahahmot
10
Rock On Kuuloketeline
Rock On Kuuloketeline
27,95 €
Tyynykaiuttimet - Vooni
Rea
Tyynykaiuttimet - Vooni
5,34 € 8,90 €
40%

23. Pandoran lipas

Oletko nähnyt Paradise Hotelin? Sitten tiedät tarkalleen, mistä on kyse! Anna kaikkien juhlavieraiden kirjoittaa nimettömästi outoja, sairaita ja jännittäviä kysymyksiä toisilleen. Kerää laput laatikkoon. Vedä laput esiin yksi kerrallaan ja nauti hieman oudosta mutta hauskasta tunnelmasta, joka syntyy vastaamalla kysymyksiin.

24. Koko illan kestävä tehtävä

Anna jokaiselle vieraalle pieni lappu, kun hän astuu juhlissa ovesta sisään. Viestissä on hauska tehtävä, joka henkilön on suoritettava illan aikana - ehkäpä palkinnoksi on tarjolla juotavaa. Älä pelkää kirjoittaa noloja ja hulluja tehtäviä!

25. Onko sinulla alibi?

Tässä vaiheessa kaikkien osallistujien on kirjoitettava mahdollisimman outoja kysymyksiä eri paperilapuille. Kun lausunto luetaan ääneen, kaikkien osallistujien on annettava selitys viiden sekunnin kuluessa - mutta vastauksen voi antaa vain kahdella sanalla, jotka alkavat nimesi alkukirjaimilla! Kun häneltä kysyttiin: "Miksi et kutsunut minua villakoiranäyttelyyn?" Pekka Nissinen voi vastata: "Parempi niin." Jokainen, joka ei vastaa viiden sekunnin kuluessa, joutuu ottamaan hörpyn!

Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
349 arvostelua
Robert I.
Vahvistettu asiakas

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Liisa V.
Vahvistettu asiakas

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Lotta N.
Vahvistettu asiakas

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Carina E.
Vahvistettu asiakas

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Stand with Ukraine Hashtag