Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Lahjaideoita opiskelijalle

Miten selviytyä lomasta perheesi kanssa

Oletko lähdössä perhelomalle tänä kesänä? Ovatko kaikki mukana? Aiotko ahtautua liian pieneen tilaan ilman wlania? Cooooool! Tuntuuko sinusta jo siltä, että saatat kuolla matkalla, ja mietitkö, miten selviät siitä? Ymmärrämme, ja meillä on idioottivarmoja vinkkejä, joiden avulla pääset elävänä ulos.

Sovitte siis, että vuokraatte mökin ja vietätte osan lomastanne yhdessä. Ehkä joit pari lasillista viiniä tai olutta, kun asiasta päätettiin, ja ehkä seuraavana päivänä kaduit asiaa hieman? Mutta siihen mennessä äitisi oli jo ryhtynyt toimiin ja varannut. Se olet sinä, sisaresi, veljesi, he kaikki ja jälkeläisesi, ja se on vanhempasi. Tavallisesti tunnette olonne hieman väsyneeksi yhteisen illallisen jälkeen, ja nyt aiotte pysyä toistenne päällä viikon ajan.

Äiti ja hänen lapsensa katsovat vuorille

  1. Ajattele itseäsi, mutta älä yhtä paljon kuin siskoasi

  Mielestämme sinun on ajateltava ensin itseäsi. Tämä on myös sinun lomasi, ja loman tarkoitus on rentoutua ja nauttia. Mutta (!) älä ole se perhanan perheenjäsen, joka ajattelee vain itseään, koska hän on yleensä se, jonka muut haluavat työntää ulos pelastusveneestä. Perhepuuhan välissä voi olla mukavaa tyhjentää pää ja vetää muutama sata kertaa syvään henkeä. Pakkaa siis laukkuusi fiksut matkavarusteet ja etsi rauhaa ja hiljaisuutta, ennen kuin sekoat vahingossa jonkun perheenjäsenesi kanssa. Kestävä vinkki, kun asiat käyvät vähän liian raskaiksi, on liikunta. Ei haittaa, jos et yleensä harrasta liikuntaa. Olet luultavasti luvannut itsellesi aloittaa. Tästä se alkaa!

   2. Sisarusten lapset

   Sisarustesi lapset ovat tosi ihania. Ne ovat söpöjä, hauskoja ja äänekkäitä, eikä heitä todellakaan kasvateta niin kuin itse tekisit. Tiedämme, että voi olla vaikeaa olla yrittämättä korjata pienten petojen puutteita, mutta suosittelemme, ettet tee niin. Sinun on nimittäin muistettava, että noilla pienillä enkeleillä on äiti tai isä, joka on sinun sisaresi tai veljesi. Sisarusten väliset riidat eivät ole vain osa lapsuutta, vaan niitä voi esiintyä myös aikuisiässä. Poista tämä uhka varmistamalla, että väsytät sen sijaan rakkaat veljentyttäresi ja veljenpoikasi. Sen sijaan, että yrität hillitä heidän hurrikaanin kaltaista riehumistaan, anna heille todellinen haaste. Haasteena ovat vesilelut. Kaikki rakastavat vedellä leikkimistä, ja jopa siskosi haluaa liittyä mukaan. Näin sinun ei tarvitse viihdyttää hänen lapsiaan, ja kun olet liukunut vesiliukumäessä muutaman kerran, voit huomaamatta hiipiä pois, napata siskosi aurinkotuolin ja sateenvarjojuoman ja jättää hänet vastuuseen. 

   Must-haves lomia varten

   Näytä kaikki
   Puhallettava Matkasänky Lapsille - Intex
   Softybag Lounge-nojatuoli
   Superriippumatto - Outlust
   Cash Capsule - Outlust
   10
   Cash Capsule - Outlust
   4,90 €

    3. Loma = suhdetestaus

    Suhteesi sisaruksiisi saattaa olla hieman jakautunut. Lapsuus jättää jälkensä, ja vaikka vanhemmat ovatkin samoja, erot voivat olla valtavia. Se ei kuitenkaan aina ole haitta, ja joskus on niin onnekas, että ainakin yksi sisaruksista on osoittautunut melko normaaliksi ihmiseksi, jonka kanssa voi hengailla. Sama koskee vanhempia. Usein olemme enemmän toinen kuin toinen, ja asuminen saman katon alla uudelleen asettaa meidät usein alkuperäisiin lokeroihin, joissa kasvoimme. Mutta ennen kuin muutut ärsyttäväksi pikkusisarukseksi, jonka on vain sotkettava muiden asiat, haluamme sanoa, että on olemassa keinoja välttää "SINÄ ET TIEDÄ MITÄÄN" -tilaa. Sen lisäksi, että auttaminen on itsestään selvää (eli se ON tärkein asia, jonka jokainen voi tehdä välttääkseen perheriitoja), voi olla myös hyvä idea avata äidille lasi viiniä ja ottaa esiin hankalia pulmapelejä , joita heiluttelet houkuttelevasti. Mikään ei luo yhteisöllisyyttä niin kuin arvoitukset ja ristisanatehtävät, joten sinun ei tarvitse puhua siitä, kuinka tuhma olit lapsena. Todennäköisesti kolmas sukupolvi ryntää auttamaan, ja sitten annat heille oman hauskan palapelinsä, jotta he jättäisivät omasi rauhaan.

    Neljä ihmistä pelaa Mölkkyä ulkona

     4. Enemmän omaa aikaa kaikille

     Koska et ajattele liikaa itseäsi, huolehdit siitä, että kaikki saavat olla rauhassa ja rentoutua. Miten, kysyt? Yksinkertaista, me vastaamme. Koska olemme myös viettäneet aikaa hermoja raastavien perheenjäsenten kanssa rajallisessa tilassa, tiedämme, mitä vaaditaan, jotta saa omaa aikaa ilman, että olemme vastuussa sisarusten selviytymisestä. Näin yksinkertaista se on: Tarjoat kesäisiä herkkuja , joista kaikki voivat nauttia. Koska olet huippuluokan projektipäällikkö (kyllä, auta itseäsi), olet ollut tarpeeksi fiksu keksimään, mitä tarvitaan, jotta kaikki pysyvät kiireisinä. Äiti saa palapelejä ja ristisanatehtäviä, isä voi hankkia kasan kameratarvikkeita, sisko tarvitsee uimapatjan, veli ja teini-ikäiset rakastavat matkapuhelintarvikkeita. Entä sinä itse? No, rakas ystävä, koska sinä olet se, joka osti ja toi kaikki nämä tavarat, sinulla on täysi oikeus työntää siskosi pois kylpypatjalta, vetää aurinkolasit pois otsalta ja istua itsetyytyväinen hymy kasvoillasi. Älä unohda kuulokkeita ja lisävarusteita , joilla voit estää sisarusten haukkumisen kuulemisen, kun melot toinen jalka vedessä.

     Kevät ja kesä ovat kulman takana

     Näytä kaikki
     Puhallettava Matkasänky Lapsille - Intex
     The Small Viking Axe Game
     The Small Viking Axe Game
     Alkaen
     89,95 €
     Made in Sweden
     Tarvikkeet Tuotteelle Slackers Ninja Line
     Riippumaja - Outlust
     Riippumaja - Outlust
     177,00 €
     Ilmainen toimitus yli 60€
     Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

     Koskee perus toimitustapaa

     Toimitus
     2-4 päivän toimitus

     Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

     Palautusoikeus
     90 päivän palautusoikeus

     Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

     tapu

     Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

     4,6 / 5 tähteä
     349 arvostelua
     Robert I.
     Vahvistettu asiakas

     Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

     Sari E.
     Vahvistettu asiakas

     Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

     Minna K.
     Vahvistettu asiakas

     Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

     Paula P.
     Vahvistettu asiakas

     Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

     Liisa V.
     Vahvistettu asiakas

     Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

     Tuija T.
     Vahvistettu asiakas

     Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

     Liisa P.
     Vahvistettu asiakas

     Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

     Virpi L.
     Vahvistettu asiakas

     Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

     Tiina K.
     Vahvistettu asiakas

     Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

     Satu L.
     Vahvistettu asiakas

     Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

     Lotta N.
     Vahvistettu asiakas

     Var precis lika fint som jag föreställde mig.

     Roman F.
     Vahvistettu asiakas

     Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

     Katja H.
     Vahvistettu asiakas

     Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

     Carina E.
     Vahvistettu asiakas

     En absolut nödvändighet i mitt liv….

     Mika S.
     Vahvistettu asiakas

     Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

     Kati M.
     Vahvistettu asiakas

     Nopea toimitus kaikille tuotteille

     Aliisa M.
     Vahvistettu asiakas

     Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

     Hannele A.
     Vahvistettu asiakas

     Toimitus oli todella pikaista.

     Niina L.
     Vahvistettu asiakas

     Nopea toimitus, helppo tilaus.

     Sari S.
     Vahvistettu asiakas

     Tosi nopea toimitus. Kiitos!

     Stand with Ukraine Hashtag