Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Juhla-ALE! Jopa 80% alennusta monista siisteistä tavaroista!
Töitä vanhempainvapaan jälkeen

Miten töissä käyttäydytään vanhempainvapaan jälkeen?

Olitpa vanhempainvapaalla muutaman viikon, useita kuukausia tai jopa vuosia, yksi asia on varma: Viimeksi kun olit töissä, olit eri ihminen. Tiesit, miten elämä rullaa, kuka oli kollegasi, miten käyttäytyä sosiaalisesti JA löysit tiesi töihin. Mutta sitten kaikki muuttui yhdessä yössä. Sinusta tuli Chuck Noland elokuvasta Cast Away. Kotiin loukkuun jääneenä sinun oli opittava elämään aivan uudessa todellisuudessa. Ja sinä sopeuduit. Yhtäkkiä lautta ajelehti rantaan, ja tajusit, että sinun oli nyt vaihdettava pieruverkkarit napillisiin housuihin. Miten voi palata toimistosivilisaatioon oltuaan kotona jälkikasvu ainoana seuranaan? Miten aikuisille puhutaan? Ja miten kahviautomaattia käsitellään, kun olet käyttänyt kuukausia tavallista kahvinkeitintä? 

Aloitetaan tärkeimmästä: Kahvi!

Viime kuukausina kahvi on ollut elintärkeää. Siihen ei tule muutosta, joten älä ole huolissasi. Se, mikä muuttuu, on se, MITEN otat kahvia, miten juot kahvia ja miksi sinun pitäisi juoda kahvia. Kun kuljeskelit ympäri taloa, hiuksesi lättänästi ja tahrainen t-paita ihanasti mätsäten kuluneisiin pieruverkkareihin, ei ollut niin tärkeää. Sinun tarvitsi vain ottaa muki, mikä tahansa muki, ja kaataa kahvia. Työpaikalla kahvinkeitin on keidas, juomapaikka tai sosiaalinen kohtaamispaikka. Kahviautomaatilla tapaat muita sopeutumattomia kollegoita, ja siellä sinun odotetaankin puhuvan heidän kanssaan. Ymmärrämme, että se on pelottavaa ja vaikeaa, varsinkin kun et ehkä halua puhua kenellekään. Ehkä halusit kahvia, jotta saisit olla yksin? Vinkkimme on päivittää kahvitarvikevalikoimaasi ja helpottaa näin törmäystä hieman. Jos et esimerkiksi osaa tehdä itseäsi ymmärrettäväksi, kun kyse on tunnelmasta, suosittelemme, että hankit itsellesi muutaman tunteiden mukin. Sitten voit vain valita mukin, joka sopii fiilikseesi parhaiten sillä hetkellä, ja pitää sitä hieman hienovaraisesti tiellesi tulevan kollegan edessä, ja kollegasi ymmärtää tarkalleen, miten sinuun kannattaa suhtautua. 

3 mukia, joiden kasvot ilmaisevat tunteita: iloinen, hapan ja tuhma

Paluu työpöydän ääreen

Olet tottunut istumaan kotona sohvapöydän ääressä, ja sinulla on kaikki käsilläsi, jotta minimii pysyy ruokittuna, kuivana ja onnellisena. Toimiston työpöytä sen sijaan vaikuttaa tyhjältä, sieluttomalta ja persoonattomalta. Sille on tehtävä jotakin. Sinun täytyy rakentaa pesä. Asut täällä useita päiviä vuodessa, ja tälle kylmälle kirjoituspöydälle on annettava sielu. Sitten ai auta muu, kuin hankkia paljon toimistotarvikkeita!

Ergonominen kannettavan tietokoneen teline kotitoimiston pöydälle

Juhli paluutasi

Anna yrityksesi, pomosi ja kollegojesi iloita siitä, että olet palannut! Odota lahjoja, kunnianosoituksia ja lauluja, kun astut kynnyksen yli. Mutta ennen kaikkea näytä heille, että ymmärrät, kuinka tärkeä olet, ja anna ihailijoillesi lahja, joka muistuttaa heitä sinusta ikuisesti.

Vuoden paras AW

Näytä kaikki
Mini Beer Pong - Spralla
Rea
Mini Beer Pong - Spralla
23,81 € 39,68 €
40%
Exploding Kittens -korttipeli
Buzz Wire Shot Juomapeli
Rea
Buzz Wire Shot Juomapeli
12,68 € 16,90 €
25%
Loaded Dice
Loaded Dice
4,90 €

Pomollesi olet kaikki kaikessa

Pomosi palvoo maaperää, jolla kävelet, ja rakastaa jokaista harkittua tai harkitsematonta liikettäsi. Sinun pitäisi osoittaa, että ymmärrät tarkalleen, miltä hänestä tuntuu, ja ostaa lahja pomolle. Todella hyvin harkittu, jota voi pitää työpöydällä ja joka ilmaisee, kuinka tärkeä olet heidän pomolleen.

Nainen puree toblerone-suklaata

Mitä kollegasi olisi ilman sinua?

Kollegasi on kärsinyt unettomuudesta kuukausia ja kaivannut niitä päiviä, jolloin hän taas näkee sinut. Kollegasi päivän kohokohta oli se, kun löysit vihdoin puhelimesi pyykkikasojen seasta ja soitit takaisin. Ymmärrät tämän. Mutta ehkä aiot työskennellä tulevaisuudessa muutaman päivän viikossa kotoa käsin? Mielestämme sinun on annettava lahja kollegalle osoittaaksesi, että ymmärrät kollegasi eroahdistusta. Tai ehkä vain kiitokseksi siitä, että pidit linnaketta pystyssä, kun olit poissa.

Pulmataulu, jossa on 1000 bitin palapelin kuuluisia kuvia Life-magazine

Ajattele sitä ensitreffeinä

Ensitreffeillä voi olla mukavaa tuoda pieni lahja henkilölle, johon haluat tehdä vaikutuksen. Vaikka olisitkin melko varma, että pomosi ja kollegasi muistavat sinut ja ihailevat sinua, on myös pieni mahdollisuus, että jonkun kuva ei ole aivan niin kiiltävä. Ehkä muistisi katkeilee? Etkö ole varma, miten sinun pitäisi käyttäytyä, kun tapaatte? Etkö tiedä, mitä pitäisi tuoda mukana? Voisimmeko ehdottaa, että tsekkaat yrityslahjat? Saattaa hyvinkin olla, että olet itse pomo, ja voisi olla mukavaa osoittaa arvostusta työntekijöille, jotka eivät ilmeisesti ole upottaneet laivaa poissaolosi aikana.

Onnellinen mies, joka sai lahjaksi jättimäisen suklaapaketin

After work on loistava tapa palata sivistyksen pariin!

Olette siis selvinneet ensimmäisestä päivästä, hieman kompastellen, mutta kaikki selvisivät elossa. Sitä pitäisi juhlia. Harjoitella seurustelua. Ratkaisu, joka murtaa kaiken jään ja lyhentää etäisyyttä, on nimeltään after work. Se on juuri sitä, miltä se kuulostaa: töiden jälkeen. Ehkä olet unohtanut, miten se tehdään? Tämä on toinen tilanne, jossa joudut puhumaan, eikä tällä kertaa kyse ole työstä. Tuntuuko se ylivoimaiselta? Anna meidän auttaa sinua laajalla  valikoimallamme juhlapelejä juhlia varten. Pelin tai parin avulla sinun ei tarvitse keksiä omia repliikkejäsi, ja sinut voidaan hitaasti mutta varmasti tutustuttaa siihen, millaista on nauraa ja kuinka kovaa sinun pitäisi nauraa ja mille. Nyt olet mielestämme valmis palaamaan töihin. Itse asiassa uskomme, että pystyt siihen.  Kunhan et vain unohda vaihtaa housuja!

Toptuotteet

Näytä kaikki
Kokoontaittuva Kylpyamme - Zenkuru
Haupt Lakrits Svenskjävlar!
Haupt Lakrits Svenskjävlar!
8,99 €
Made in Sweden
Lakritsfabrikenin Lakritsilaatikko
Lakritsfabrikenin Lakritsilaatikko
37,95 €
Made in Sweden
Rivsalt – Taste Jr Set sisältäen Suolakivet
Rea
Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
349 arvostelua
Robert I.
Vahvistettu asiakas

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Liisa V.
Vahvistettu asiakas

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Lotta N.
Vahvistettu asiakas

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Carina E.
Vahvistettu asiakas

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Stand with Ukraine Hashtag