Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
TARJOUS: 20% alennus monista Anthon Bergin herkuista TÄÄLTÄ!
Vanhempien opas vab-selviytymiseen

Vanhempien opas lapsista selviytymiseen

Juuri kun olet päässyt takaisin töissä rutiineihin, puhelin soi. Vastaat epähuomiossa puhelimeen ja yhtäkkiä tunnet sydämesi hakkaavan ja kämmenesi hikoilevan. Kun näet, kuka soittaa, tiedät. On taas aika. On aika jäädä kotiin sairaan lapsen kanssa. TAAS. Muistat edellisen kerran kuin se olisi ollut eilen. Kun otetaan huomioon, että se oli kuin eilen, ymmärrämme, että toivottomuus valtaa sinut. Kaaos, huudot, sairaiden lasten tylsistyminen, mutta silti heillä on jotenkin selittämättömästi hieman liikaa energiaa ja he purkavat turhautumisensa sinuun. Älä huoli - tällä kertaa sinä olet katastrofin mestari, sillä MEILLÄ on täydellinen opas, jolla voit voittaa kotona vietetyn ajan ja huijata tylsyyden kuoleman (ja mahdollisen muuton autiolle saarelle).

Stressaantunut isä lörpöilee vauvatavaroiden ympäröimänä

Vaihe 1 - Valmistaudu!

Ennen kuin lähdet töistä hakemaan räkäistä vauvaa, varmista, että etsit tämän oppaan (jonka olet luultavasti tallentanut suosikiksi selaimeesi) ja varmista, että tilaat lapsille lahjan, jotta sinulla on jotain hauskaa kerrottavaa, kun vinkuminen alkaa.

Onnellinen äiti katselemassa kahta lasta pomppulinnassa

Vaihe 2 - Suklaa

Tämä on totta: Suklaa auttaa AINA. Olipa kyse sitten riehuvan jälkikasvun lahjomisesta tai itsesi lahjomisesta, jotta et joutuisi muuttamaan autiolle saarelle, vastaus on: suklaa. Paras neuvomme: Varustaudu. Varmista, ettei kätkösi ole koskaan tyhjä. Ei koskaan. Kiität meitä myöhemmin.

Vaihe 3 - Karkit

Saattaa olla, että sinä tarvitset suklaata enemmän kuin tartunnan saanut lapsi, jolloin voi olla hyvä idea tilata myös karkkeja toisenlaiseksi lahjukseksi. Koska kuumeiset lapset eivät yleensä pysty makaamaan sohvalla kuten tavalliset ihmiset, meillä on lifehack, jollaista ei ole ennen nähty. 

Skenaario: 

Olet ollut kotona ikuisuuden, haluat tehdä jotain muuta kuin pyyhkiä nenää, meditoida, viihdyttää, mitä tahansa. Haluat vain yhden hiton rauhallisen minuutin itsellesi. 

Bean Boozled Jelly Beans 6th Edition
Jelly Belly Makeisrasia
Jelly Belly Makeisrasia
Alkaen
9,90 €
Chili Klaus Spicy Drops
Chili Klaus Spicy Drops
8,99 €
Made in Denmark
Fabergé Suuri Pääsiäismuna
Nya prylar
Täyttöpakkaus Bean Boozled 6th Edition

Ratkaisu: 

Jelly Belly Jelly Beans! Miksi? Kuvittele tämä: nappaat pussillisen hyytelöpapuja ja keräät ympärillesi huutavan lapsijoukon. Rapistele pussia saadaksesi heidän huomionsa ja kysy, kuka haluaa karkkia. Todennäköisesti riiviöiden kurkuista kuuluu yksimielinen "MINÄÄÄÄÄ". Avaa pussi ja heitä. Heitä karkit minne vain voit, niin kauas kuin pystyt, ja mieluiten nurmikolle tai räsymattoon, joka voi piilottaa kokonaisen merirosvolaivan. Istut alas, hengität syvään ja hymyilet itseksesi, kun lapset etsivät karkkia.

Vaihe 4 - Lahjo, lahjo, lahjo!

Tiedämme, ettei lapsia saisi lahjoa ja niin edelleen, mutta rehellisesti sanottuna, onko se todella lahjomista, jos annat kipeälle, yskivälle poikaselle lahjan tai kaksi? Ei ole. Se on fiksu veto. Lisäksi olet antelias ihminen, joka mieluummin antaa kuin ottaa. Eikö niin? Hauskoja lahjoja on hauskinta antaa. Lapsen silmien odotus ja ilon kuuleminen vihaisen karjunnan sijaan on kuin balsamia vanhemman sielulle. Oletko myös kotona useamman kuin yhden lapsen kanssa ja kenties sellaisten lasten kanssa, joita kiinnostaa täysin eri asiat kuin sinua? Siihenkin on tietysti olemassa ratkaisuja. Henkisen tasapainosi säilyttämiseksi suosittelemme, että tarkastelet sekä lahjoja tytöille että lahjoja pojille. Tämä voi olla se oljenkorsi, joka katkaisee kamelin selän, sillä se voi merkitä, että sisarusten riidat laantuvat.

Harry Potter -lamppu, joka vilkkuu, syttyy ja sammuu

Vaihe 5 - Pitäkää hauskaa yhdessä

Yhteisen kiinnostuksen kohteen löytäminen lasten kanssa voi olla yksinkertaista ja lyhytaikaista. Kakoista, dinosauruksista ja/tai yksisarvisista puhuminen on hauskaa vain hetken, ja keskustelusta voi helposti tulla yksisuuntainen monologi (ei sinun osaltasi) ja pitkäveteinen. Lasten lautapelien pelaaminen, askartelu pulmapelien tai hauskojen lautapelien pelaaminen saa ajan kulumaan kuin siivillä ja naurun häiritsemään naapureita. Ellei sinulla ole lasta, jolla on huono häviäjä. Koska jokaisessa perheessä on ainakin yksi henkilö, joka sekoaa, jos voitat hänet. Emme väitä, että se olet sinä..

kaksi ihmistä pelaa Harry Potter Trivia -visaa

Vaihe 6 - Huonoille häviäjille

Jos sinulla, ei anteeksi, lapsellasi (ei tietenkään sinulla) on taipumus lyödä lautapelit kahtia turhautuneena, ehkä lasten palapeli on parempi vaihtoehto? Se tarjoaa kohtuullisen pitkää puuhaa, johon lapsi voi palata. Mutta tiedämme, että lapset kyllästyvät nopeasti ja pyytävät muuta viihdettä, se on kaikkien vanhempien totuus. Oletko kokeillut kaikkea? Jopa antanut lapselle hienoja leluja? Eikä mikään ole tarpeeksi hyvää? Hyvä on, meillä on vielä yksi hätäratkaisu, joka vie varmasti aikaa ja antaa sinulle jotain tekemistä lasten kanssa - leipominen. Lasten kanssa leipominen on... kokemus? Etkö ole vielä kokeillut sitä? Haa, sinua odottaa herkkupala (ainakin kun on kyse työn viimeistelystä). Muista päivittää keittiösi uusilla leivontatarvikkeilla, sillä tulet tarvitsemaan niitä. Kun lapsi on kyllästynyt leipomiseen ja sinä seisot siinä yksin, jauhoissa hampaita myöten, no, sitten voit ehkä viimeistellä sotkun sillä aikaa, kun lapset ovat palanneet aiemmin hylätyn palapelin pariin.

Lahja Lapselle

Näytä kaikki
SwimFin
SwimFin
32,95 €
Pilapalapeli - Spralla
Pilapalapeli - Spralla
4,95 €
Dinosaurus 3D-palapeli Puusta
10
Fluffy Slime - Spralla
10
Fluffy Slime - Spralla
13,90 €
Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
342 arvostelua
Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Virpi K.
Vahvistettu asiakas

Tavara tuli nopeasti ja oli juuri sellainen kuin luvattiin

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Noora T.
Vahvistettu asiakas

Kiitos teille jälleen kerran hyvästä palvelusta!

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Susanna H.
Vahvistettu asiakas

Sujuva ostos ja nopea toimitus.

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Cindy M.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui moitteettomasti

Stand with Ukraine Hashtag