OSTOEHDOT

Ostosten tekeminen CoolStuffista on helppoa, turvallista ja yllätyksetöntä. Me tarjoamme 90 päivän vapaan palautusoikeuden (myös avatuille pakkauksille) sekä 4,90 euron kiinteän toimitusmaksun tilausmäärästä riippumatta. Toimitusaikamme on 3-4 arkipäivää. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Huom! Emme toimita tuotteita ulkomaille tai Ahvenanmaalle CoolStuff.fi -sivustolta. Tutustu alla oleviin täydellisiin ostoehtoihimme!

Palautusoikeus

Tuotteella on 90 päivän palautusoikeus, vaikka pakkaus olisi avattu tuotteen kokeilua varten. Huomaa, että pakkaus on avattava mahdollisimman hienovaraisesti. HUOM! Toivomme, että otat aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautuksen postittamista. Lähetä paketti hyvin pakattuna yhdessä kuitin ja palautusviestin kanssa. Hyvitämme rahat sinulle 10 päivän kuluessa kaupan mahdollisesta purkamisesta viivästyksen, reklamaation tai avokaupan johdosta. Muista kertoa meille, miten haluat rahasi palautettavan, tai jos haluat hyvityskuitin.

Palautuslomakkeen, joka on myös toimituksen mukana löydät täältä. Toivomme, että palautuksesta ilmoitetaan ennen palautuksen toimittamista. Ilmoituksen voi toimittaa sähköpostitse tai kirjeitse alla olevaan osoitteeseen.

Palautusosoite:
CoolStuff.fi c/o Bring
P.O Box 3710
00002 Helsinki

Toimitusmaksu ja toimitus

Tilauksesi lähetetään Itella postipakettina Ruotsin Malmöstä, lukuun ottamatta alle 250 g painavia tilauksia, jotka lähetetään 1. luokan kirjeinä. Pakettisi on noudettavissa lähimmästä Postin toimipisteestä. Toimitusmaksumme on 4,90 euroa tilausmäärästä riippumatta.

Maksu

Maksu voidaan suorittaa, pankkien suoramaksulla, pankki-/luottokortilla, osamaksulla tai laskulla.

 • Pankin suoramaksu
  Meillä voit maksaa pankin suoramaksulla Nordeassa, Danske Bankissa, Osuuspankissa ja Aktiassa. Maksu tapahtuu SSL-salauksen (Secure Sockets Layer) kautta niiden turvallisuuden takaamiseksi.
 • Pankki-/luottokortti
  Hyväksymme Visa- ja MasterCard-kortit. Kaikki tapahtumat lähetetään SSL-salauksen (Secure Sockets Layer) kautta niiden turvallisuuden takaamiseksi. Parhaan turvallisuuden varmistamiseksi käytämme myös 3DSecure-suojausta. Korttimaksusta ei veloiteta lisämaksua.
 • Lasku
  Klarnan Laskuehdot Lasku lähetetään sähköpostiisi tilauksen toimituksen yhteydessä. Maksuaika on 14 päivää. Myöhästyneille maksuille lisätään lainmukainen maksumuistutus (esim. 5 euroa sekä viivästyskorko 8 % + voimassa oleva viitekorko). Laskulla maksaminen edellyttää, että tilaaja on vähintään 18-vuotias eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintöjä. Toimitusosoitteen on oltava sama kuin väestörekisteriin merkityn osoitteen.
 • Osamaksu
  Klarnan Tilin ehdot Lähetämme tilauksesi suoraan sinulle ja sinä valitset kuukausierän suuruuden (vähintään 5 euroa kuukaudessa tai 1/24 kokonaissummasta). Voit myös maksaa koko jäljellä olevan summan milloin tahansa. Kaikki osamaksuostoksesi kootaan yhteen kuukausilaskuun. Maksu suoritetaan aina kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Vuosikorko on 22 % ja tilinhoitomaksu 3,95 euroa kuukaudessa. Lue täydelliset tiliehdot täältä (PDF). Maksu suoritetaan Klarnan Tili -palvelun kautta.
 • HUOM!
  Tilatessasi Klarnan laskulla tai osamaksulla sinulta kysytään henkilötunnusta/Y-tunnusta. Tämä toimenpide on ainoastaan Klarnaa varten, CoolStuff ei kerää näitä tietoja omaan käyttöönsä!
 • Maksuihin liittyvissä asioissa palvelee Klarna Oy numerossa 09-425 99 771 klo 9-18.

Myynti alaikäisille

Jos olet alle 18-vuotias, sinulla on oltava huoltajan hyväksyntä tehdäksesi tilauksen.

Reklamaatiot

Me takaamme, että tilaamissasi tuotteissa ei ole vikoja niiden toimitushetkellä. Jos tilaamasi tuote on viallinen, ota meihin yhteyttä ja anna kuvaus viasta. Kaikilla tuotteilla on 2 vuoden takuu ja 3 vuoden reklamaatio-oikeus. Jos haluat tehdä takuureklamaation, ota meihin yhteyttä!

Sinulla on oikeus avata tuotteen pakkaus tuotteen toiminnan varmistamiseksi. Huomaa, että palautukset voidaan lähettää meille vain Postin kautta ilmaiseksi, ei Schenkerin, DHL:n tai Matkahuollon kautta.

Yhteystiedot reklamaatioita varten:
asiakaspalvelu@coolstuff.fi
09- 412 72 33

Euroopan komission verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi (N:o 524/2013). Verkkovälitteisen riidanratkaisun (ODR) sivusto: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Turvallisuus ja yksityisyys

Me käytämme SSL (Secure Socket Layer) -tekniikkaa, joten kaikki tilaukset käsitellään suojatusti.

CoolStuffilla on myös Luotettava Verkkokauppa -sertifikaatti, jonka Suomen Varmakauppa Oy myöntää turvallisuusvaatimukset täyttäville verkkokaupoille.

CoolStuff ei koskaan luovuta henkilökohtaisia tietojasi tai sähköpostiosoitettasi kolmansille osapuolille, ellei laki vaadi sitä (esim. poliisin tai muun viranomaistahon niitä pyytäessä). Henkilökohtaisia tietoja koskevien säädösten mukaisesti sinulla on oikeus pyytää meiltä sinua koskevat keräämämme tiedot, ja jos ne ovat mielestäsi virheellisiä tai epäasianmukaisia, voit pyytää meitä korjaamaan ne tai poistamaan tiedot asiakasrekisteristämme. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluun.

Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan. CoolStuff noudattaa kuluttajaviraston suosituksia.