Palautusoikeus

Tuotteella on 90 päivän palautusoikeus, vaikka pakkaus olisi avattu tuotteen kokeilua varten. Huomaa, että pakkaus on avattava mahdollisimman hienovaraisesti. HUOM! Toivomme, että otat aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautuksen postittamista. Lähetä paketti hyvin pakattuna yhdessä kuitin ja palautusviestin kanssa. Hyvitämme rahat sinulle viimeistään 10 arkipäivän kuluessa kaupan mahdollisesta purkamisesta viivästyksen, reklamaation tai avokaupan johdosta, peruutusilmoituksen vastaanottamisesta, tai jos olemme vastaanottaneet tuotteet tai todisteen palautuksesta. Muista kertoa meille, miten haluat rahasi palautettavan, tai jos haluat hyvityskuitin.

Palautuslomakkeen, joka on myös toimituksen mukana löydät täältä. Toivomme, että palautuksesta ilmoitetaan ennen palautuksen toimittamista. Ilmoituksen voi toimittaa sähköpostitse tai kirjeitse alla olevaan osoitteeseen.

Palautusosoite:
CoolStuff.fi c/o Bring
P.O Box 3710
00002 Helsinki

Reklamaatiot

Me takaamme, että tilaamissasi tuotteissa ei ole vikoja niiden toimitushetkellä. Jos tilaamasi tuote on viallinen, ota meihin yhteyttä ja anna kuvaus viasta. Kaikilla tuotteilla on 2 vuoden takuu ja 3 vuoden reklamaatio-oikeus. Jos haluat tehdä takuureklamaation, ota meihin yhteyttä! Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä oikeuden tilauksen perumiseen erityisistä syistä. Jos verkkokaupassa esitetty hinta on selvästi virheellinen pidätämme oikeuden sopimuksen purkamiseen.

Sinulla on oikeus avata tuotteen pakkaus tuotteen toiminnan varmistamiseksi. Huomaa, että palautukset voidaan lähettää meille vain Postin kautta ilmaiseksi, ei Schenkerin, DHL:n tai Matkahuollon kautta.

Yhteystiedot reklamaatioita varten:
asiakaspalvelu@coolstuff.fi
09- 412 72 33