Jostain käsittämättömästä syystä pastaveden suolaaminen on sairaalloisen monimutkainen tehtävä. Pasta maistuu yleensä joko niin mauttomalta, että sitä täytyy suolata jälkeenpäin, tai pastavesi on vahingossa suunnilleen yhtä suolaista kuin Kuollutmeri. On toki mahdollista seistä ja näpytellä suolasirottimen kanssa, mutta kenellä on aikaa tai halua tehdä niin? On aika etsiä toinen ratkaisu: Rivsaltin pastasuola!
Tämän kätevän pastasuolan avulla voit antaa illan spagetille, farfallelle, fusillille, gnocchille tai linguinelle täydellisen makuelämyksen. Hylkää tylsä suolasirotin, jota on niin vaikea annostella, ja työnnä sen sijaan suolalohko pastaveteen. Jokaista vesilitraa kohden tarvitaan yksi suolalohko, ja tässä pakkauksessa suolaa riittää noin 50 vesilitraa kohden. Fantastico!
Tietoja Rivsalt - Pastasuola
- Anna pastavedelle täydellinen suolaisuus näillä nokkelilla suolapalikoilla suolasirottimien käytön sijaan!
- Annostele yksi suolapalikka per litra vettä
- Pakkaus sisältää noin 50 kappaletta 100-prosenttista halti-suolaa (vaihteleva muoto)
- Nettopaino: n. 350 g
- Pakkauksen koko: 5,6 cm halkaisija ja 17 cm korkea
- Tuotemerkki: Rivsalt Pasta Salt 019