Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
ÄlykkĂ€itĂ€ ulkoiluvĂ€lineitĂ€ ja hauskoja retkeilyvĂ€lineitĂ€

Chili Klaus Hot Sauce No. 2

Art.no 19604

Toisinaan mieto ripaus chiliÀ voi tehdÀ ihmeitÀ suosikkiruokalajille. Etkö usko meitÀ? Kokeile hyvÀÀ Chili Klaus Hot Sauce No. 2:ta, joka saa makunsa ja vÀrinsÀ mausteisesta jalapenosta, pitaijasta ja omenasta.

19,99 €

Vain muutama kpl jÀljellÀ

  • TĂ€mĂ€n voimme paketoida valmiiksi
  • Tuleeko tĂ€mĂ€ lahjaksi? LĂ€hetĂ€ suoraan vastaanottajalle

Saattaisit myös tarvita

Koristele lahjat

Aiotko kÀÀriÀ lahjoja? MeillÀ on kaikki mitÀ tarvitset!

>

Tuotteen kuvaus

PitÀÀkö chilikastikkeen olla niin ÀÀrettömÀn tulista, ettÀ se tuntuu piikkilangalta kaulassa? TietenkÀÀn ei! Kun Chili Klaus sa mahdollisuuden valmistaa aivan oman chilikastikkeensa tai Hot Saucen, joksi hÀn sitÀ kutsuu, hÀn huomasi, ettÀ valikoimasta puuttui mieto kastike. Chilikastike, joka toimisi pÀÀsylippuna chilien maailmaan ja joka sopisi heille, jotka eivÀt ole niin tottuneita tuliseen ruokaan, mutta myös kastike, joka tÀydentÀisi ruokalajeja olematta liian voimakas. Tulokseksi tuli Hot Sauce No. 2 Jalapeño & Tarragon, joka saa sekÀ makunsa ettÀ vÀrinsÀ Jalapeño-chilistÀ, pitaijasta ja kirpeistÀ omenoista.

Chili Klaus Hot Sauce No. 2 sopii tÀydellisesti koristeeksi esimerkiksi kalan, ostereiden tai omeletin ympÀrille. Kokeile tÀtÀ mietoa ja maukasta chilikastiketta myös marinadin maustamiseen tai tuomaan makua raikkaaseen salaattiin. Chilikastikkeen maku on mieto ja kesÀinen, ja Chili Klaus luokittelee sen neloseksi 15-portaisella "Wind Force Scale" -asteikollaan.

Chili Klaus tai Claus Pilgaard, joka on hĂ€nen oikea nimensĂ€, on tanskalainen chilien ystĂ€vĂ€ ja viihdyttĂ€jĂ€. Kiehtomus chiliĂ€ kohtaan sai hĂ€net perustamaan oman Chili Klaus -tuotemerkin – se sisĂ€ltÀÀ tuotteita, jotka tarjoavat niin armotonta tulisuutta kuin miedompia, kunnolla chilin makuisia herkkuja. Kaikkien tuotteiden vahvuus on luokiteltu Chili Klausin omalla "Wind Force Scale" -asteikolla, jossa 1 tarkoittaa hyvin mietoa makua ja 15 ÀÀrimmĂ€istĂ€ chilibonanzaa.

Tietoa tuotteesta Chili Klaus Hot Sauce No. 2

  • LisÀÀ suosikkiruokaasi kesĂ€istĂ€ chilin tuntua Chili Klausin omalla chilikastikkeella, Hot Sauce No. 2 Jalapeño & Tarragon!
  • Mieto chilikastike, joka saa sekĂ€ vĂ€rinsĂ€ ettĂ€ makunsa Jalapeñosta, pitaijasta ja omenasta
  • Laita sitĂ€ koristeeksi esimerkiksi kalan, ostereiden tai omeletin ympĂ€rille tai kĂ€ytĂ€ tuomaan makua salaatteihin ja marinadeihin
  • Voimakkuus: 4/15 Chili Klausin Wind Force Scale -asteikolla
  • Pullo sisĂ€ltÀÀ 147 ml
  • SisĂ€ltÀÀ soijaa, vehnÀÀ ja selleriĂ€, katso kattava ainesosaluettelo tÀÀltĂ€
  • Pullo on 16 cm korkea ja halkaisijaltaan 4 cm
  • Tuotemerkki: Chili Klaus Hot Sauce No. 2 Jalapeño & Tarragon
  • Huomioi! Avokauppa ei koske elintarvikkeita, joten tĂ€tĂ€ tuotetta ei voi palauttaaTuote sĂ€ilyy vĂ€hintÀÀn 4 viikkoa ostohetkestĂ€, ellei muuta ole ilmoitettu

Arvostelut

NÀytetÀÀn 0 /0

Tuotearvioita ei löydy vielÀ

LöydÀ samankaltaisia tuotteita

PyyhkÀise sivulle nÀhdÀksesi muut tuotteet, jotka mielestÀmme voisivat sopia sinulle.

Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 pÀivÀn toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 pÀivÀn palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

Stand with Ukraine Hashtag