Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Tartu tilaisuudeen: 13% alennuksen Brewbarrel kotipanimosettistä!
 nainen hymyilee ja pilkkuja

Milloin avaat joululahjat?

Joululahjojen antaminen läheisille on ollut tapana jo ammoisista ajoista lähtien, ja vuosien varrella joululahjojen antamiseen liittyvät perinteet ovat olleet sekä outoja että lukuisia. Tiedäthän esimerkiksi, että ennen joulupukin tuloa oikealla joulupukilla oli elintärkeä tehtävä jakaa joululahjoja? Suomessa perheenjäsenet alkoivat antaa toisilleen joululahjoja kaupungeissa 1700-luvun lopulla. Tavallisia lahjoja olivat itse tehdyt vaatteet, esineet sekä ruoka ja juoma.

joulu

Milloin saat avata joululahjasi?

Minä päivänä avaat joululahjat nykyaikaisten jouluperinteiden mukaan? Pohjoismaissa, kuten Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Saksassa, Itävallassa ja Puolassa, lahjat avataan yleensä jouluaattona eli 24. joulukuuta. Mutta minä päivänä muissa maissa joululahjat avataan? On suosittua odottaa 25. päivään asti, kun taas joissakin maissa odotetaan tammikuun 6. tai 7. päivään asti. Voi parkoja!

Mihin aikaan avaat joululahjasi?

Joululahjojen antamisen tarkka ajoitus vaihtelee huomattavasti maittain. Useimmilla perheillä on myös omat perinteensä. Suomessa monet ihmiset aloittavat joululahjojen jakamisen pakollisen Joulupukin kuuman linjan katsomisen jälkeen, kun taas englantilaiset avaavat lahjansa mielellään aikaisin aamulla 25. päivä. On varmasti perheitä, jotka odottavat myöhään iltaan asti, kun taas jotkut haluavat avata joululahjat heti joululounaan jälkeen. Viime kädessä valinta on sinun - kukaan ei pidätä sinua tai lyö sinua ranteeseen, jos haluat jakaa lahjoja keskellä kesäyötä. Hienoa, vai mitä?

Koira, jolla on joulupukin hattu ja joulukalenteri

Ole kaikkien suosikkipukki Coolstuffin ansiosta

Joulukuu on kuukausi täynnä lämpimiä tunteita, jännittäviä toiveita ja ennen kaikkea kodikasta suunnittelua vuoden ihaninta päivää varten. Tämän kuukauden aikana ei ole outoa huolestua joululahjoista ja -vinkeistä. Oletko kyllästynyt antamaan appiukollesi saman, tylsän sukkalahjapakkauksen? Ehkä haluat löytää jotain erityisen mukavaa ja rakastavaa rakkaalle äidillesi tai parhaalle ystävällesi? Sitten olet oikeassa, kun tutustut Coolstuffin jouluvalikoimaan!

Joululahja äidille ja isälle, joilla on jo kaikkea

Joululahja äidille ja joululahja isälle voi olla kaksi todella kovaa pähkinää purtavaksi. Coolstuff on kuitenkin erikoistunut lahjoihin ja joululahjoihin vuodesta 2004 lähtien, joten se tietää tarkalleen, millaisia lahjoja arvostetaan erityisesti. Löydät esimerkiksi kaikkea ylellisistä suklaista kodikkaisiin lämpöpeittoihin ja ainutlaatuisiin sisustusesineisiin! Isille tarjoamme pulma- ja palapelejä, viileän kylmälaukun kesäolutta varten puutarhassa ja tietenkin itsestään sekoittuvan kahvimukin. Täältä löydät vempaimia, joiden avulla kohteliaasta kiitoshymystä tulee joulun aikaan historiaa. Nyt näet todennäköisemmin innostuneita ilmeitä ja kuulet repliikkejä kuten "VAU!" Mistä löysit tämän?!"

Joululahjat

Näytä kaikki
Brewbarrel Kotipanimo
Rea
Brewbarrel Kotipanimo
34,75 € 39,95 €
13%
Made in Germany
Kokoontaittuva Kylpyamme - Zenkuru
Kuulokkeet nukkumiseen - SleepPhones
Lil Davinci Piirustuskehys

Anna rakkaallesi lahja ajatuksella

Kun ostat joululahjan poikaystävälle tai joululahjan tyttöystävälle on helppo pelata varman päälle joka vuosi. Solmioita, sukkia, hajuvesiä ja kirjoja arvostetaan usein, mutta on varmasti muitakin vempaimia, jotka yllättävät ja ilahduttavat rakkaasi vielä enemmän. Miksi et investoisi oluenvalmistussarjaan olutta rakastavalle poikaystävällesi? Tai hieno Polaroid-kamera luovalle tyttöystävälle? Tarjoamme myös paljon muita vempaimia kaikille ulkoiluharrastajista Star Wars -nörtteihin ja kahvin ystäviin. Täältä on helppo löytää täydellinen lahja, etsitpä sitten vaikkapa joululahjaa 30-vuotiaalle, 40-vuotiaalle tai 50-vuotiaalle.

Maksimoi joulukuun lahjat runsain mitoin

Rakastatko joululahjoja? Typerä kysymys - kuka ei? Jos olet joululahjojen ystävä ja haluat saada irti kaiken kokemuksesta, hyvä idea on järjestää lahjakalenteri, jossa on 24 lahjaa, jotka avataan joka päivä jouluun asti. Ehkä sinä ja joku läheisesi voitte hankkia toisillenne kalenterin? Coolstuff tarjoaa paljon suuria mutta edullisia joululahjoja, jotka sopivat täydellisesti lahjakalenteriin. Meillä on tietenkin laaja valikoima hauskoja joululahjoja myös joululahjapeliä varten!

Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
349 arvostelua
Robert I.
Vahvistettu asiakas

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Liisa V.
Vahvistettu asiakas

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Lotta N.
Vahvistettu asiakas

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Carina E.
Vahvistettu asiakas

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Stand with Ukraine Hashtag