Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Lahjaideoita opiskelijalle

Opas: Oikea pääsiäismuna oikealle henkilölle

Nyt ei enää pitäisi metsästää kivoja pääsiäismunia sitä ja tätä varten - nyt kaikilla pitäisi ilmeisesti olla pääsiäismuna, joka sopii heille?! Fear not! Coolstuffin "Oikea pääsiäismuna oikealle henkilölle" -oppaan avulla lahja-ahdistus poistuu hetkessä! Opastamme sinut varmalla kädellä oikean pääsiäismunan tai lahjan löytämiseen oikealle henkilölle.

easter

Oikeiden pääsiäismunien löytäminen on kuin kodin remontointi: jännittävää, luovaa ja hauskaa. Täydellinen katastrofi käytännössä. Se on kuin joulukuun joulukiireet uudestaan - vain keltaisempana. Useimmat meistä ovat luultavasti kokeneet sen tunteen, kun pääsiäispäivää edeltävänä päivänä metsästää kolmekymmentä kauppaa, ei pysty päättämään yhdestäkään munasta ja lopulta itkee Prisman nurkassa (kuivatuotteiden joukossa). Pahviset pääsiäismunat, joissa on täsmälleen sama kuvio kuin kolmena edellisenä vuonna. Tai tulet kotiin muovisen karkkimunan kanssa, jonka sisältö oli todennäköisesti vanhempi kuin jääkaapin perällä oleva suolakurkku. Ei, on aika jättää munadraama väliin ja ostaa kotiin valmiita, hauskoja ja kauniita pääsiäismunia heti! Valmiiksi pakattuja, kauniita ja syötäviä ja jo valmiiksi täynnä herkkuja! Täydellinen lahja itsellesi tai jollekin toiselle. Poikaystävä, veljenpoika tai kollega. Autamme sinua valitsemaan minkä ja kenelle!

Pääsiäis Ruoka

Pääsiäismunat lapsille 

Mitä antaa lapsille pääsiäismunassa?! Ja millaisista karkeista he pitävät?! Koska olemme maineikkaita lelu- ja karkkikauppiaita, tiedämme vastauksen: lapset eivät ole niin hankalia kuin heidän maineensa! Kestää muutaman vuoden, ennen kuin tavaratietoisuus alkaa herätä... Siksi sinun on parasta pitää se yksinkertaisena ja söpönä pienimmille. Makeisista puhuttaessa suurimpia suosikkeja ovat värikkäät rakeet ja viinikumi. Miksi? Vastaus on yksinkertainen: karkit, joista lapset pitävät, ovat 100-prosenttisesti leikittävissä! Suklaa ja muut aikuisten makeiset sulavat, likaantuvat ja ovat yhtä hauraita kuin mummon hieno posliini. Värikkäitä viinikumeja, gourmet-popcornia, lakritsipalloja ja paljon muuta voidaan pomputella, pyöritellä, pyörittää ja heitellä menettämättä niiden makua tai muotoa. Vai onko se nyt liikaa aikuisten aivoille? Tässä vielä muutama vinkki, ennen tyhjennät kaupan karkit:   

Bean Boozled Jelly Beans 6th Edition
  • Pääsiäsmuna 1-vuotiaalle: En ymmärrä vielä pääsiäisjuttua, mutta tykkään pyörittää ja heittää munia. 
  • Pääsiäsmuna 2-vuotiaalle: Olen edelleen sitä mieltä, että kauniit ja värikkäät munat ovat hauskempia kuin itse sisältö. Kaikista onnellisin on se vanhempi, joka saa ylimääräisen annoksen makeisia syötäväksi.
  • Pääsiäsmuna 3-vuotiaalle: Karkki on nyt suuri suosikki pääsiäismunassa jonkin hauskan lelun kera. Täydellisen sokerishokin välttämiseksi kananmunajahti tai munarulla voi olla pelastus pääsiäisen juhlijalle, jolla on liikaa energiaa. Ja kaikille muille, jotka haluavat vain syödä karkkejaan rauhassa.       

Pääsiäismuna poikaystävälle

Onko sinulla poikaystävä, kumppani tai kaveri, joka ei vain pidä pääsiäisestä? Ehkä olet nähnyt painajaisia pelottavista pääsiäispupuista lapsesta asti? Vai herättävätkö kaikki kysymykset pääsiäiskoristeista ja -illallisista saman väsyneen, välinpitämättömän olankohautuksen? Lomaväsymys tai halu heittää pyyhe kehään heti, kun tietty loma lähestyy, ei ole outoa eikä epätavallista. Ja kyllä, on olemassa rajat sille, kuinka paljon lohta ja riehuvia kanoja sinun odotetaan sietävän. Mutta entä jos haluat silti juhlia - juhlimatta - ja antaa jotain elämäsi parhaalle ihmiselle? Sitten ei ole mitään sääntöä, joka sanoo, että sen on oltava mätämuna?! (Toisaalta meillä on hienompia munia, jotka eivät ole kovin pääsiäismäisiä. Esimerkiksi suklaamunat, joissa ei ole höyheniä eikä koristeita.) Pääsiäismuna miehellesi tai poikaystävällesi on helppo muuttaa persoonalliseksi ja kauniiksi pääsiäislahjaksi. Ja se on koko aikuisuuden tarkoitus - saat valita itse! Ei enää sulkien liimaamista vessapaperirullille koulussa ja pakko kutsua sitä pääsiäiskoristeiksi! Pääsiäismuna tai ei, sinä päätät. Tai että mikä on tämän vuoden pääsiäislahja.

Animation av kvinna som funderar över vilken påskpresent hon ska välja

Pääsiäislahjat

Näytä kaikki
Sianlihan kuoret Pääsiäisrasiassa - Habanero
Nya prylar
Fabergé Suuri Pääsiäismuna
Jelly Belly Jelly Beans Pussissa
Whittard Cocoa Creations Kuuma Kaakao Lahjarasia

Pääsiäismunat työntekijöille

"Olemme aikuisia, voimme tietysti olla ilman pääsiäismunia!" sanoo kollega tauon aikana välttäen katsekontaktia kahvikupin takana. Tuntuuko iloton ilmapiiri tutulta? Työntekijöiden pääsiäismunien ja aikuisten pääsiäismunien osalta on yhtä hyvä tehdä enemmän kuin liian vähän. Loppujen lopuksi aikuiset ovat omaa luokkaansa. Yhtä ruikuttavia kuin esikoululaiset heti, kun kukaan ei katso. 

Marabou

Pääsiäismunat työntekijöille

"Olemme aikuisia, voimme tietysti olla tänä vuonna ilman pääsiäismunia!" sanoo kollega tauon aikana välttäen katsekontaktia kahvikupin takana. Tuntuuko iloton ilmapiiri tutulta? Työntekijöiden pääsiäismunien ja aikuisten pääsiäismunien osalta on yhtä hyvä tehdä enemmän kuin liian vähän. Loppujen lopuksi aikuiset ovat omaa luokkaansa. Yhtä ruikuttavia hiton eskarit heti, kun kukaan ei katso.

Animation av olika personer som blir förvånade, glada och sura över sitt påskägg

Kätevä ratkaisu on hienompi muna, jossa on valmis sisältö. Sinun ei siis tarvitse väsyttää itseäsi täyttämällä 10-50 pääsiäismunaa käsin. Todista, että olet maailman paras ja ystävällisin pomo. Toinen erittäin suosittu ratkaisu on antaa työntekijöidesi valita oma pääsiäismunansa korkealaatuisesta valikoimastamme. Näin he saavat 100 % pääsiäismunan, joka sopii heille itselleen, heidän kumppanilleen tai jollekin muulle. Lahja, jota taatusti rakastetaan ja joka on henkilökohtainen - ilman, että se on liian henkilökohtainen.

Henkilökohtainen Muki Valokuvalla
15,95 €
Voidaan Personoida
Pie Face Splash
Nya prylar
Pie Face Splash
49,95 €
Twister Splash
Nya prylar
Twister Splash
39,95 €
Battlebird - Waboba
Nya prylar
Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
349 arvostelua
Robert I.
Vahvistettu asiakas

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Liisa V.
Vahvistettu asiakas

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Lotta N.
Vahvistettu asiakas

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Carina E.
Vahvistettu asiakas

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Stand with Ukraine Hashtag