Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Juhla-ALE! Jopa 80% alennusta monista siisteistä tavaroista!

4 syytä, miksi sinun pitäisi valita PAREMPI pääsiäismuna tänä vuonna

Onko sinulla energiaa käydä ostoksilla ja hankkia paljon pääsiäismunia tänä vuonna - lykkäämättä miljoonia muita tehtäviä?? Tänä vuonna voit valita ponnekkaamman, valmiin pääsiäismunan ja keskittää energiasi sinne, missä sitä todella tarvitaan! Listasimme 4 pätevää syytä, miksi sinun kannattaa valita tänä vuonna valmiit, täytetyt ylelliset pääsiäismunat! Samalla selvitämme joitakin pääsiäisen suurimpia kysymyksiä. Miksi esimerkiksi pidämme ylellisistä pääsiäismunista? Onko munan koolla väliä? Erikoinen muna kauniilla yksityiskohdilla on taattu katseenvangitsija, joka luo tunnelmaa heti! Ja se voidaan jälleenkäyttää ensi vuonna uudella sisällöllä. Pudota siis vaatimuksesi mutta älä kunnianhimoa! Pääsiäismunaa parempaa ei voi ollakaan!

easter eggs

Pääsiäiskoristeltu Fabergémuna täynnä herkkuja 🐣

Kuvan on ottanut @braakeberg

1. Kaikki pitävät ylellisistä pääsiäismunista - mutta miksi?

Pääsiäismunia kauniissa kuoseissa ja väreissä. Ylellinen tumma tai valkoinen suklaa, joka on maustettu raikkaalla mansikalla? Tai miksei kokonainen laatikko täynnä kimaltavia munia? Kukapa ei haluaisi ylellistä pääsiäismunaa?! Munien antaminen lahjaksi ei ole mikään uusi juttu. Ensimmäisiä ylellisiä munia olivat yli 5000 vuotta sitten kullalla ja hopealla koristellut strutsinmunat. Pitkään kananmunat olivat kuninkaiden ja muiden ylhäisten juhlaa. Tähän päivään asti munat on yhdistetty ylellisyyteen, statukseen ja varallisuuteen. Se on kaukana niistä heiveröisistä muovi- ja paperimunista, joita nykyään saa kaupasta. Tosiasia on kuitenkin se, että munia on edelleen kiva antaa lahjaksi! Tartu siis tilaisuuteen ja anna tänä vuonna erityisen hieno muna - itsellesi tai jollekin tutullesi. Kerro hänelle, että se on kuninkaallinen lahja vain ylhäisille henkilöille. Takaamme, että vastaanottajan hymy säihkyy yhtä kirkkaana kuin keisarin kulta. 

Glad kvinna som håller ett kinderägg maxi

2. Pienet vai suuret pääsiäismunat? Koolla on merkitystä

Valtava, keskikokoinen vai pieni? Makuasioita! Tarkoitamme siis ihan pelkästään pääsiäismunia! (Tietenkin!) Mutta tietenkin se riippuu myös siitä, millaista makua haluat? Makeaa vai suolaista? Kirpeää vai täyteläistä? Onneksi meillä on täytettyjä pääsiäismunia jokaiseen makuun. Ja eikö olisi parasta valita muna maun mukaan? (Ajattelemme edelleen vain pääsiäismunia.) Jättimäinen Marabou-maitosuklaa taas vaatii munan, jonka pinta-ala on Volvon kokoinen. Vai onko ratkaisu niinkin yksinkertainen kuin koon ja persoonallisuuden yhteensovittaminen? Hmm no, ymmärrät kyllä... Tyydytä suklaan ystävän himot munalla, joka on täynnä ihania ja herkullisia suklaita. Niin hyvää, ettei kukaan välitä koosta! (Paitsi me!)

Träbord dukat med Gnaw Varm Choklad på Pinne 3-pack

3. Pääsiäismuna - yksinoikeudella luonnosta

Pyöreissä muodoissa on jotain erityistä. Pääsiäismuna. Hopeakolikot. Helmet. Jeff Bezosin kiiltävä päänahka tai Dolly Partonin tis... Joten jos kehuskelukertoimen halutaan olevan korkea, sen pitäisi olla tuolla tasolla! Yksi kuuluisimmista ja hienoimmista munan innoittamista esineistä on tanskalaisen arkkitehdin Arne Jacobsenin "Egg chair". Nojatuoli näyttää kananmunalta ja maksaa neljän kuukauden palkan verran. Sinun ei todellakaan tarvitse käyttää niin paljon rahaa hyvään laatuun Coolstuffilta. Kannustamme sinua kuitenkin kokeilemaan joitakin ainutlaatuisia makeisiamme! Täyteläistä fudgea, huippulaatuista lakritsia ja herkkupopcornia parhaimmasta päästä. Mikset kokeilisi kokonaista lahjapakkausta?! Tartu myös tilaisuuteen ja osta parempi pääsiäismuna netistä meiltä. Se ei ole koskaan aivan samanlainen tunne, kun on kyse hyvin tavallisesta, ei-eksklusiivisesta paperipussillisesta makeisia. Vaikka se olisi kuinka keltainen. Galaksimme paras karkkikauppa!

Suosikkikarkit

Näytä kaikki
Chili Klaus Spicy Drops
Chili Klaus Spicy Drops
8,99 €
Made in Denmark
Jelly Belly Makeisrasia
Jelly Belly Makeisrasia
Alkaen
9,90 €
Popcorn Pop-A-Cob Gourmetpopcorni
Eatsects Syötävät Sirkat
Rea
Eatsects Syötävät Sirkat
Alkaen
3,50 € 4,99 €
30%
Made in Finland

4. Täytetyt lahjat ja pääsiäismunat - kovimman blingin juhlapyhät

Mikset koristelisi pöytää erityisen kauniilla pääsiäismunilla? Tai laittaisi esille jättimäistä pääsiäismunaa, joka pursuaa makeisia ja pääsiäislahjoja? Pääsiäinen on joulun ohella suuri bling-juhlapyhä, ja viimeinen tilaisuus hankkia erityisen hienoja koristeita Halloweeniin asti! Juhannuskin muistuttaa enemmän ulkoilua kuin glamouria. Tahmea hyttysöljy, pistelevät kukkaseppeleet ja siitepölyallergia. Opiskelijabileet ja häät ovat vain valkoista. Ja loppukesän rapujuhlat ovat kuin lastentarhassa ruokalappuineen ja ryystämisineen. Jos siis arvostat kauniita lahjoja ja koristeita, käytä tilaisuutta hyväksesi pääsiäisenä!

Glad man som håller en Ritter Sport Minimeter

Jos ihmettelet, miltä maalatut pääsiäismunat ovat näyttäneet historian saatossa, kyse on ollut lähinnä bling-tekijästä. Linnoissa ja kartanoissa kultaan ja hopeaan puettuja munia on ilmeisesti tehty iät ja ajat. Muita värejä saatiin keittämällä kananmunia kasvien kanssa ja kiiltoa saatiin käyttämällä kamaraa. Nykyään ruokakaupasta ostettavat paperimunat ovat alun perin peräisin Saksasta, ja ne on yleensä koristeltu kirjaimilla. Hieman myöhemmin he oppivat valmistamaan pääsiäismunia massatuotantona halvasta tinasta. Ja vasta silloin meillä kuolevaisilla oli varaa ostaa keinotekoisia pääsiäismunia.

Pääsiäinen

Näytä kaikki
Nutellaämpäri
Rea
Nutellaämpäri
34,11 € 37,90 €
10%
Lasivati Karamelli
Nya prylar
Lasivati Karamelli
22,95 €
Brewbarrel Kotipanimo
Brewbarrel Kotipanimo
39,95 €
Made in Germany
Chili Klaus Spicy Drops
Chili Klaus Spicy Drops
8,99 €
Made in Denmark
Ilmainen toimitus yli 60€
Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

Koskee perus toimitustapaa

Toimitus
2-4 päivän toimitus

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

Palautusoikeus
90 päivän palautusoikeus

Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

tapu

Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

4,6 / 5 tähteä
349 arvostelua
Robert I.
Vahvistettu asiakas

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Sari E.
Vahvistettu asiakas

Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

Minna K.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

Paula P.
Vahvistettu asiakas

Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

Liisa V.
Vahvistettu asiakas

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Tuija T.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

Liisa P.
Vahvistettu asiakas

Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

Virpi L.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

Tiina K.
Vahvistettu asiakas

Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

Satu L.
Vahvistettu asiakas

Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

Lotta N.
Vahvistettu asiakas

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Roman F.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

Katja H.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

Carina E.
Vahvistettu asiakas

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Mika S.
Vahvistettu asiakas

Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

Kati M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus kaikille tuotteille

Aliisa M.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

Hannele A.
Vahvistettu asiakas

Toimitus oli todella pikaista.

Niina L.
Vahvistettu asiakas

Nopea toimitus, helppo tilaus.

Sari S.
Vahvistettu asiakas

Tosi nopea toimitus. Kiitos!

Stand with Ukraine Hashtag