Mount Everestin juurelta matkannut suolakivi on vieraille eksoottinen elämys. Tätä ainutlaatuista kokkauslevyä voidaan käyttää grillaukseen, paistamiseen, graavaukseen ja tarjoiluun, eikä ruokaan tarvitse erikseen lisätä suolaa.
Saatavilla
Tilaa ennen klo. 16.00 ja lähetämme tilauksen samana päivänä.
Aiotko kääriä lahjoja? Meillä on kaikki mitä tarvitset!
Se, joka väittää ruoanlaittoa tylsäksi, ei vain todennäköisesti ole kokeillut kunnon välineitä. Ruokahan kuvastaa valmistajansa keittiötä. Unohda siis naarmuinen teflonpannu ja ankea vanha leikkuulauta. Toista maata on ruusunpunainen kristallisuolalevy, joka on kivettynyt Himalajan vuoristossa miljoonien vuosien saatossa.
Mihin Himalajan suolasta valmistettua kokkauslevyä voidaan käyttää?
Grillaukseen: Aseta levy grilliin miedolle lämmölle ja anna sen kuumentua hitaasti kannen alla. Kuuman levyn päälle voit sitten asetella grillattavat ruoat. Makuun muodostuu hienostunut savuisen suolainen aromi.
Uunissa: Kokkauslevyn kuumentaminen onnistuu myös uunissa. Paras tulos saadaan hitaasti lämmittämällä (n. 60 minuuttia). Kun haluttu lämpötila on saavutettu, asettele kypsennettävät ruoat levylle.
Teppanyaki-tyyliin: Koska kokkauslevy pysyy kauan lämpimänä, voit asettaa sen kuumennettuna metalliseen telineeseen ja kypsentää ruoan pöydässä. Kristallinkirkas idea päivälliskutsuille!
Graavilohi on muutenkin herkullista, ja kotitekoisena aivan omaa luokkaansa. Ripottele lohifileelle sokeria, tilliä ja valkopippuria ja aseta se kahden suolalevyn väliin. Unohda viritelmä jääkaappiin pariksi päiväksi, löydä se kolmantena päivänä ja nauti.
Kokkauslevystä on muuhunkin kuin lämpimien ruokien valmistukseen. Se sopii erinomaisesti tarjoilualustaksi kylmille ruoille, jotka kaipaavat suolaisuutta - kuten sushille ja tapaksille.
Tex-mex-iltana voit sekoitella levyn päällä bravuurisalsaasi tomaatista, sipulista, korianterista ja limettimehusta.
Mietit ehkä, eikö ruoasta tule kauhean suolaista? Ei tarvitse tulla. Kokkauslevystä irtoava luonnonsuola on tavallista miedompaa, ja sitä irtoaa vain vähän kerrallaan. Jos suolaisuutta kaivataan lisää, levylle voidaan lisätä nestettä, joka liuottaa suolaa.
Entä sitten, kun suolalevy on ohentunut olemattomiin kaikkien herkkujen valmistuksen jäljiltä? Silloin hauskuus vasta alkaakin! Koska levy on silkkaa suolakiveä, voit murtaa sen pienemmiksi paloiksi ja käyttää raastettavana suolana ruoanvalmistuksessa tai päivällispöydässä.
Pyyhkäise sivulle nähdäksesi muut tuotteet, jotka mielestämme voisivat sopia sinulle.
Koskee perus toimitustapaa
Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta
Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille