Lämpimät juustotäytteiset voileivät ovat pitäneet pintansa välipalasuosikkina jo lähes vuosisadan ajan. On helppo ymmärtää, mikä tässä herkussa houkuttaa. Sulaneen juuston ja rasvan puhdistaminen voileipägrillistä on kuitenkin viheliäistä puuhaa. Paahtopussien avulla voit valmistaa lämpimiä voileipiä leivänpaahtimessa täysin siististi!
Paahtopussin idea on nerokkaan yksinkertainen: laita kahden ohuen leipäviipaleen väliin juustoa, salamia tai muuta hyvää. Sujauta täytetty voileipä Paahtopussiin ja aseta pussi leivänpaahtimeen. Paahda noin 3 minuuttia ja iske kiinni höyryävän herkulliseen grillivoileipään! Käytön jälkeen pussi vain pestään, ja se on valmiina seuraavaa kertaa varten. Paljon kätevämpi ratkaisu kuin voileipägrilli!
Koska pussit on valmistettu tarttumattomasta materiaalista, paahtamisessa ei tarvita lainkaan rasvaa. Leivänpaahdin myös kuluttaa vähemmän energiaa kuin voileipägrilli, joten rohkenemme nimetä Paahtopussit välipalarintaman parhaaksi keksinnöksi sitten valmiiksi viipaloidun leivän!
Paahtopussit
- Kätevät pussit, joiden avulla voit valmistaa lämpimiä voileipiä leivänpaahtimessa!
- Pakkauksessa kaksi Paahtopussia
- Koko n. 16 x 16 cm
- Valmistettu BPA-vapaasta polytetrafluorieteenistä eli teflonista, joka on tarttumaton materiaali
- Kestää enintään 250 ºC:n lämpötilaa
- Voidaan käyttää uudelleen jopa 50 kertaa
- Pestään käsin tai astianpesukoneessa (jonkin päälle pujotettuna, jotta pussin sisäpuoli puhdistuu)
- Älä käytä Paahtopussia, jos se on likainen tai rikkinäinen!
- Sopii useimpiin leivänpaahtimiin
- Vinkki: Paras lopputulos saadaan käyttämällä ohuita leipäviipaleita ja rasvaista juustoa, joka sulaa helposti.