Riisi ja raaka kala – mitään terveellisempää ei ole. Me täällä Suomessa testaamme jos jonkinlaisia dieettejä, mutta tämän jutun japanilaiset ovat tajunneet jo kauan sitten. Nousevan auringon maassa eletään vähintään 140-vuotiaiksi ja lihavia japseja vaikuttaa olevan vain sellaiset 300 – kaiken lisäksi he työskentelevät kaikki sumopainijoina. Kiitos tästä kuuluu riisille ja raa'alle kalalle.
On ihan totta, että sushia pitäisi oikeastaan syödä koko ajan, mutta on rasittavaa lähteä joka kerta sushiravintolaan. Pitkän päälle se käy myös melko kalliiksi. Jos taas ryhtyy valmistamaan sushia kotona, joutuu varautumaan loputtomaan temppuiluun bambumaton kanssa – ja lopulta haluat vain käydä sen päälle lepäämään. Täytyykö sushin tekemisen olla näin hankalaa?
Kaikki olisi paljon yksinkertaisempaa, jos sinulla olisi sushi-bazooka, jolla voisit puristaa mukavan tiiviin makirullan pöytääsi vaikka joka ilta. Tadaa, tässä se on! Kun täytät Bazooka-putken riisillä ja millä ikinä haluat (esimerkiksi tuoreella kalalla ja vihanneksilla) ja liität putkenpuolikkaat yhteen, tuloksena on täydellisen pyöreä riisirulla, jonka voit kääriä merilevään ja nauttia. Terveellistä ja raikasta kuten vain itse tehty sushi voi olla. Douzo meshiagare, kuten japanilaiset sanoisivat.
Sushi Bazooka:
- Tee sushia kotona! Sushi Bazookalla sushia on helppo tehdä. Täytä putki riisillä ja valitsemallasi täytteellä, sulje ja työnnä mäntä pohjaan – ja tuloksena on täydellisen muotoinen makirulla.
- Kolme muoviosaa, jotka on helppo pestä (konepesua ei suositella)
- Mitat: noin 29,5 x 5,5 cm
- Mukana englanninkielinen käyttöohje