Teemme kokemuksestasi yksilöllisen
Älykkäitä ulkoiluvälineitä ja hauskoja retkeilyvälineitä
Pääsiäisen teema

Pääsiäispelit: 10 vinkkiä koko perheen peleistä

Pääsiäinen Mukava puuha on tervetullutta, eikö vain? Vuoden värikkäimmät ja leikkisimmät juhlapyhät ovat aivan nurkan takana. Pitkät pyhät täynnä pääsiäismunia, tipuja, herkut, pääsiäiskoristeita, ruoka & juoma. Ja mikä tärkeintä: ajanviettoa lähimmäisten kesken. Se voi olla sekä kivaa, hauskaa, rattoisaa että muuta vastaavaa. Mutta myös rasittavaa. Pitkät pyhät voivat olla stressaavaa aikaa viettää porukalla sisätiloissa. Juuri siksi voi olla hyvä idea sisällyttää pääsiäisen juhlintaan hauskoja pääsiäispelejä juhlijoiden aktivoimiseksi ja viihdyttämiseksi. Tässä saat 10 vinkkiä peleistä ja aktiviteeteista tulevaan pääsiäisjuhlaan!

10 easter games
pääsiäismakeiset, pääsiäiskoristeet ja muut hauskat pääsiäistarvikkeet!

Pääsiäisleikkiä koko perheelle!

1. Munaviesti 

Munaviesti on hauska joukkuekilpailu. Etenkin kun koittaa pääsiäisen, jonka kohokohtiin munat kuuluvat. Osanottajat jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka muodostavat omat rivinsä. Seuraavaksi jokaiselle osallistujalle jaetaan lusikka. Ensimmäisenä kummassakin rivissä seisova saa kananmunan, joka asetetaan osallistujan lusikkaan. Merkkiäänen saatuaan rivin ensimmäinen siirtää kananmunan rivissä seuraavan lusikkaan ja niin edelleen. Nopeimmin munan joukkueen lusikasta lusikkaan siirtänyt joukkue voittaa kilpailun. Jos muna putoaa lusikasta, joukkueen on aloitettava alusta. Jos haluat tehdä kisasta erityisen jännittävän, jätä kananmunat keittämättä ja valmistaudu munakaaokseen!  

2. Pääsiäismunajahti

Pääsiäisen kohokohta on perinteinen pääsiäismunajahti! Piilota pääsiäismunat huolella valittuihin paikkoihin, kuten esimerkiksi puutarha ulkona tai kodin sisätilat. Sen jälkeen etsimiseen osallistuvat voivat aloittaa munien etsinnän!

3. Munien nokkiminen 

Tätä kannattaa pelata ulkotiloissa. Kaikki osanottajat saavat yhden kananmunan, mieluiten kovaksi keitetyn. Kaksi osallistujaa asettuvat rinnakkain, vastapäätä kahta muuta osallistujaa. Merkkiäänen saatuaan osallistujat kolauttavat kananmunaansa vasten vastustajansa munaa. Osallistuja, jonka muna rikkoutuu, putoaa kilpailusta. Kaksintaistelun voittaja kohtaa toisen kilpailijan, jonka muna selviytyi ehjänä ensimmäisessä ottelussa. Kun jäljellä on enää yksi osallistuja, jonka kananmuna on täysin ehjä, voittaja on selvinnyt.

  Pääsiäismunat

  Näytä kaikki
  Pääsiäissuklaa Omalla Kuvalla
  23,95 €
  Voidaan Personoida
  Sianlihan kuoret Pääsiäisrasiassa - Habanero
  Nya prylar
  Pienet Suklaamunat Munakennossa

  4. Vihjekävely pääsiäisen teemalla

  Pääsiäisenä voi tulla helposti herkutelleeksi liikaa. Kaikki pääsiäisruokaa ja pääsiäismunat voivat saada olon hieman liian kylläiseksi ja väsyneeksi. Tällaisessa tilanteessa paras keino on ohjata vieraat ulos ja järjestää pääsiäisteemainen vihjesuunnistus! Jakakaa osallistujat joukkueisiin tai kilpailkaa yksittäin. Kaikkien kysymysten tulee liittyä pääsiäiseen ja miksi vietämme pääsiäistä.

  5. Keilailu munilla

  Resepti täydelliseen munakeilaukseen: kovaksi keitettyjä kananmunia, tyhjiä muovipulloja ja keilailusta innostuneita osallistujia. Muovipullot voivat toimia keiloina ja munat keilapalloina. Jokaisesta kaadetusta pullosta saa yhden pisteen. Eniten pisteitä saanut on voittaja kilpailuajan päättyessä. Hauska pääsiäispeli, joka sopii sekä sisä- että ulkotiloihin.

  6. Pukeutumisleikki 

  Tämä aktiviteetti jakaa mielipiteet. Pukeutumista joko rakastaa tai vihaa. Siitä huolimatta pääsiäisteeman mukainen pukeutuminen on hauskaa etenkin pääsiäisajan päivälliselle. Houkuttele mukaan osallistujia lupaamalla kiva palkinto sille, joka pukeutuu parhaiten ja eniten panostaen. 

  7. Herkkujen heittäminen pääsiäismunaan 

  Heittäkää Herkut! munaan. Tässä pelissä kieli kannattaa pitää keskellä suuta. Jokainen osallistuja tarvitsee oman tyhjän pääsiäismunan, joko pahvista tai metallista valmistetun. Pääsiäismunat jaetaan ja niihin merkitään osallistujien nimet. Sitten munat asetetaan lattialle/maahan sisäpuoli ylöspäin. Kun munanpuolikkaat on asetettu paikoilleen ja osallistujat seisovat määrätyillä paikoilla, on herkkujen jakamisen aika. Peliin suositellaan pieniä kääreissä olevia pääsiäismunia tai muita paperipäällysteisiä makeisia, kuten esimerkiksi kexchoklad tai plopp. Merkkiäänen jälkeen aloitetaan herkkujen heittäminen, ja jokainen yrittää täyttää oman munanpuolikkaansa herkuilla. Kun kaikki herkut on heitetty, kukin voittaa herkut, jotka on onnistunut saamaan oman munanpuolikkaansa sisään. 

  Chocolate carrot

  8. Pääsiäistietovisa  

  Tietovisa on aina hyvä idea ja erinomainen ajanviete pääsiäispöydän ääressä pelattavaksi. Valmistele etukäteen tietovisa hyvällä kattauksella pääsiäiseen liittyviä kysymyksiä. 

  9. Pääsiäisaiheinen kolmiottelu   

  Kolmiottelu eri lajeilla pääsiäisteemaan sovitettuna.

  Jongleeraus munilla. Voit päättää itse, tapahtuuko jongleeraus aidoilla kananmunilla vaiko pääsiäismunilla.

  Pääsiäispupun hännän/tipun nokan kiinnittäminen. Tähän pätevät samat säännöt kuin aasinhännän kiinnitykseen. Ripusta seinälle pääsiäispupua tai tipua esittävä piirros ja pyydä kaikkia osallistujia kiinnittämään häntä/nokka oikealle paikalleen silmät sidottuina. Voittaja on se, joka onnistuu asettamaan sen lähimmäksi oikeaa paikkaa. 

  Pääsiäisteemainen pantomiimi.

  10. Pakettipeli pääsiäismunilla

  Tunnetko pakettileikin? Siinä vaihdetaan paketteja, yleensä pikkujouluissa. Juurikin se. Mutta vaihda joulupaperi pääsiäismunaan. Kaikki ostavat jotakin ennalta sovitulla rahasummalla ja pääsiäismunat saa kätkeä sisäänsä tuon ostoksen. Kun pääsiäisjuhla on täydessä vauhdissa ja tunnelma huipussaan, on aika aloittaa kisa. Heittäkää noppaa. Luvuilla 1 tai 6 saa valita yhden munan. Kun kaikki pääsiäismunat ovat löytäneet omistajansa, munat avataan ja niiden sisältö paljastuu. Toisella kierroksella asetetaan aika, minkä jälkeen kisa aloitetaan uudelleen. Nyt kisa voi muuttua todella kiihkeäksi ja nopeaksi, kun kaikki tähtäävät tiettyihin muniin saadakseen haluamansa sisällön. Onnea matkaan! 

  Pääsiaislahjat

  Näytä kaikki
  Brewbarrel Kotipanimo
  Brewbarrel Kotipanimo
  39,95 €
  Made in Germany
  Fiksu Munankeitin
  Fiksu Munankeitin
  39,90 €
  Jelly Belly Makeisrasia
  Jelly Belly Makeisrasia
  Alkaen
  9,90 €
  Wally and Whiz
  Wally and Whiz
  Alkaen
  7,90 €
  Made in Denmark

  Haluatko lisää pelivinkkejä?

  Siinä olivat 10 vinkkiämme peleistä ja aktiviteeteista tuleviin pääsiäispyhiin. Toivottavasti löysit niiden joukosta kokeilemisen arvoisia. Lupaamme naurutakuun kaikkiin näihin peleihin. Tässä löydät vielä 25 vinkkiä hauskoista peleistä, jotka sopivat mihin tahansa vuodenaikaan. 

  Lisää inspiraatiota pääsiäiseen!

  Ilmainen toimitus yli 60€
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

  Koskee perus toimitustapaa

  Toimitus
  2-4 päivän toimitus

  Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta

  Palautusoikeus
  90 päivän palautusoikeus

  Ja 2 vuoden takuu kaikille tuotteille

  tapu

  Mitä ystävämme (te asiakkaat) sanovat Coolstuffista

  4,6 / 5 tähteä
  342 arvostelua
  Sari E.
  Vahvistettu asiakas

  Tilaus ja toimitus meni hyvin ja joustavasti, tuotteet sitä mitä kuvausissa kerrotaan.

  Minna K.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus, sain kaikki tilaamani tuotteet, hyvin pakattu! Voin suositella 😊

  Paula P.
  Vahvistettu asiakas

  Tilaaminen sujui ongelmitta. Tuotteet oli pakattu hyvin ja toimitus sujui.

  Tuija T.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat kerralla.

  Virpi K.
  Vahvistettu asiakas

  Tavara tuli nopeasti ja oli juuri sellainen kuin luvattiin

  Liisa P.
  Vahvistettu asiakas

  Todella nopea toimitus, kaikki tavarat hyvässä kunnossa!

  Virpi L.
  Vahvistettu asiakas

  Toimitus oli nopea, tilatut tuotteet sitä mitä pitikin

  Tiina K.
  Vahvistettu asiakas

  Kaikki sujui sutjakkaasti ja tuotteet ehjänä perille

  Satu L.
  Vahvistettu asiakas

  Tuotteessa ongelma, mutta asiakaspalvelu toimii.

  Noora T.
  Vahvistettu asiakas

  Kiitos teille jälleen kerran hyvästä palvelusta!

  Roman F.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus ja kunnolla pakattu lahja.

  Katja H.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus ja kaikki ehjänä perille.

  Mika S.
  Vahvistettu asiakas

  Tuotteen palautus sujui ongelmitta.

  Kati M.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus kaikille tuotteille

  Aliisa M.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus ja hyvät tuotteet!

  Susanna H.
  Vahvistettu asiakas

  Sujuva ostos ja nopea toimitus.

  Hannele A.
  Vahvistettu asiakas

  Toimitus oli todella pikaista.

  Niina L.
  Vahvistettu asiakas

  Nopea toimitus, helppo tilaus.

  Sari S.
  Vahvistettu asiakas

  Tosi nopea toimitus. Kiitos!

  Cindy M.
  Vahvistettu asiakas

  Kaikki sujui moitteettomasti

  Stand with Ukraine Hashtag